Ahojte, chcem prestúpiť z gymnázia na iné gymnázium z tretieho ročníka na štvrťroku a chcem sa vás opýtať, či tu nie je niekto taký, čo tiež prestúpil? Prípadne poznáte niekoho, kto prestúpil v 3. ročníku? A ešte sa chcem opýtať, či keď už mám 18 nepotrebujem súhlas rodiča? Ďakujem
ja som prestupovala v sekunde/tercii osemročného gymnázia a nebol s tým problém ...popýtaj sa v škole (jednej alebo druhej), čo ti k tomu treba a oni ti už povedia čo a jak urobiť, vybaviť
to dávnejšie ešte - z osemročného na iné osemročné (kvôli zmene bydliska) do tercie (8.rok ZŠ akoby) ...mám kamarátky, kt. prestúpili jedna na bilingválne, druhá na športové a tretia odišla (zatiaľ na rok) do S. Írska, kde možno aj ostane a bolo to len o vybavení papierovačiek ...s prestupom na štvrťrok to asi bude komplikovanejšie, no pokiaľ spravíš rozdielové skúšky (ak je potreba) tak by to malo ísť.
ja som prestupovala na polroku druhého ročníka a nebol problém, s rodičmi sme si to dohodli išli na druhú školu spravila som prestupové skúšky a potom som išla na "starú" školu a odovzdala tam nejaké papiere o prestupe a to je všeetko. Celé sa to urobilo behom 2 dní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov