Ahojte,potrebovala by som poradit...chodim na osemrocne gymnazium,momentalne do Kvarty,cize som na osemrocnom stvrty rok..ale po tomto roku sa chystam prestupit na Opatovsku do Kosic... normalne do prvej triedy...Zatial som na gympli nemala horsie vysve
netusim ake je v kosiciach, ale moji byvali spoluziaci (B isli z osemrocneho gympla na iny 4rocny, ale sli z kvinty (cize potom rok opakovali) a aj tak robili skusky...
sisi ista, ze mozes ist z kvarty? nebudes mat povinnu 9rocnu dochadzku!
niesom si 100% ista, ale pocula som uz aj o takych co vysli z kvarty...na osemrocnom sa kvarta pocita ako keby 9.rocnik...aj ucivo mame z deviatky...kvinta to uz bude,ako keby som bola uz prvacka..
Funguje to tak, ze skoncis Kvintu a mozes ist da sa povedat kam len chces. Alebo sa da aj, ze zacnes Sextu a potom sa das preradit do inej skoly. Lenze to uz treba nejako vybavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
sisi ista, ze mozes ist z kvarty? nebudes mat povinnu 9rocnu dochadzku!
ide o to, ze musis mat povinnu skolsku dochádzku
nepoznam nikoho, zeby siel do prvaku na inej skole z kvarty, proste sa to asi neda...informuj sa v tej skole, kam chces ist