Chodím na cirkevné gymnázium. Už po jednom dni som zistila, že to nebudem zvládať. Po prvej hodine angličtiny som pochopila, že tu nemám čo robiť. Trošku smiešne, ale je to tak. Teraz neviem čo mám rob
ta ako v @4 nemôžeš len tak prestúpiť. každá škola má pravidlá do kedy smie prijímať ľudí. a pokiaľ na tej škole berú s prijímačkami tak ich budeš musieť robiť ak ti dajú termín a ak nie, tak si počkáš proste do mája keď sa zvyčajne robia. málo kto vezme len tak človeka na požiadanie. každá škola oznamuje počet žiakov a dostávajú dotáciu. takže i keby si si poslala žiadosť o prestup, musíš urobiť prijímacie skúšky a tie ti len tak niekto nedá z fleku pre tvoje modré oči. možno ťa vezmú na učilištie...
@matogule je nezmysel aby si po 1 dni vedela, ze to nezvladas. S anglincinou som mal problemy aj ja a nejako som sa ju naucil. A keby som mal dat na prvy dojem tak by som skolu zabalil hned..
Dievca, po 1 dni este asi nemozes nic objektivne vediet. A ver, skoly su lahke. Velmi vela ak nie vsetko sa da dohnat..
je mozne ze len strasili na zaciatku kvôli respektu, stretol som sa stym na strednej aj na vyske a po kratkej dobe do bolo pohode. Anglictinu som tiez bohvieako nevedel a prosto ma to tak sralo ze som sa ju zacal drvit vsetkymi moznymi cestami (pisanim,pocuvanim...) a stale to bolo lahsie a lahsie az sa z toho stala hobby. S tak dobrymi znamkami na zakladnej by bola hlupost ist na nejaku lahku strednu kde beru kazdeho.
Okrem toho, ze len panikaris, mas tam dobru este jednu vec... ked si v kolektive, ktory je celkovo lepsi ako ty, velmi ta vsetci tahaju dopredu. (!) Za par tyzdnov budes v klude - ovela lepsie ako niekde degenerovat
Nechci vediet, akych retardov som mal v triede ja (len co sa anglictiny tyka mam na mysli) xD Aj sme sa zasmiali a aj sme vsetci zmaturovali, pohoda jazz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a skolu ti ja neporadim, bohvie co ta bavi
Je mi to už jedno, len nech to zvládam.
Dobre, ale ako konať?.. to neviem
Dievca, po 1 dni este asi nemozes nic objektivne vediet. A ver, skoly su lahke. Velmi vela ak nie vsetko sa da dohnat..
ale inac ma hniso pravdu, po prvej hodine taketo verdikty vyslovovat, to je velmi hlupe ked budes makat, tak to isto zvladnes. takze makaj a neboj sa
@hnisko aj na cibulku si dostaval trstenicou?
Okrem toho, ze len panikaris, mas tam dobru este jednu vec... ked si v kolektive, ktory je celkovo lepsi ako ty, velmi ta vsetci tahaju dopredu. (!) Za par tyzdnov budes v klude - ovela lepsie ako niekde degenerovat
Nechci vediet, akych retardov som mal v triede ja (len co sa anglictiny tyka mam na mysli) xD Aj sme sa zasmiali a aj sme vsetci zmaturovali, pohoda jazz.
ale ja by som to po prvom dni nevzdavala... urcite to nebude take zle, na nasom gymnaziu su aj trojkari a neutekaju prec...
Je tam strašne vela milých ludí, aj spolužiakov, ale hlavne tých starších. Čo som prekvapená.
Ráno tam chodievam rada, ale pred angličtinou mám strašný stres, o matematike radšej nehovorím.
@fragile Ibaže som v tom kolektíve najhlúpejšia.