Ja používam pawlo už od svojich desiatich rokov - a trvalo mi to dosť dlho kým som to vymislel. A nakonic vysvytlo že túto prezývku už majú aj nejaký Amíkovia a Poliaci
jo, kvapalinka ma pravdu, najlepsie su take prezyvky, ktore ti vymyslia kamosi/kamosky...potom sa budete vzdy rehlit, ked ta tak niekto oslovi a kazdemu budes muset vypravat story, ako ti ta prezyvka vznikla, to je na tom to najlepsie
Presne Antja...a potom sa aspoň komunikácia ľahšie rozbieha a ak je prezývka fakt na základe napr. nejakej zábavnej príhody, tak sa aj uvoľní prvotné napätie pri zoznamovaní
hmm ta z mena .. z priezviska mam pluto - pluthoo ... a z krstneho klara- kájo - len naj kamosi ma tak volaju ... potom klarson a z klarson vznikol klakson bo som strasne ukecana a prilis nahlas rozpravam.. to si nemoez len tak ty dat ked si zmyslis ... prava prezyvku ti da niekto iny len tak z nicoho nic zrazu ti to prischne a uz to je
Prezyvku si nevymyslis....a navyse by to bolo dost o nicom Staci mat kreativnych kamaratov ako ja Uvediem par prikladov: no.1 - Zemek, Klíček, Kráska(ece ked som mal dlhe vlasy), Kusaj, Fiftík/Tiestik, Mahonny, Koller, Zuzana, Mesačny žrebec...maly vyber zo vsetkych 19-tich
juuj ja s mojou segrou sa volame ze makaron .. fujara ... truba.. rura .. odtokova rura .. a podobne proste ide tam o to ze to musi byt dlhe dute a zniet ako nadavka .. ale to tak z lasky sa tak volame
to, čo mi vymysleli iní sa mi nepáči a chcem nejaku prezyvku bez čísel...nechce sa mi čakat pokial mi niekto vymysli nejaku trefnu prezyvku...čo mám robiť???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak - bol taky jeden generator na dobre meno
aha - » www.rinkworks.com/namegen/...
tam si vyberes poziadavky, a dobre mena tam su
Hmm ak chceš prezývku,tak takú ktorá sa ti bude páčiť a povie o tebe niečo viac