Osobne ma napadla táto otázka práve kvôli tomu, že som si uvedomila, že ľuďom prídu nechutné rôzne veci... rôzne druhy jedál-nejedál... osobne od vás nechcem vec, z ktorej je vám najhnusnejšie, ale vec, z ktorej je vám z týchto možností najhnusnejšie... u mňa je to jasne stanovené...
mňa naplo akurát raz keď som ako dieťa bola v nemocnici a potrebovala som na wc- a bol tam pred tým niekto,kto mal riadnu hnačku a neogabal to po sebe... vlastne ani nespláchol.... v zápätí bola moja grcka v umývadle,ktoré sa upchalo... (chudák teta upratovačka)
@hajzelbaba Niekomu hej a niekomu nie, práve preto ma zaujímali vaše názory na túto nechutnú tému
@kissmeplease Podľa mňa nie si divná... však nie každému sa to musí zdať divné alebo čo... ja z tých možností napríklad neznesiem iba jednu... spomínané cornflakey
@supersayan Ja mám tiež špenát rada Možnosť špenátu som tam zaradila kvôli tomu, že mi ho vždy evokuje kamarát, čo ho fanaticky neznáša a keď ho vidí bľačí "daj to preč daj to preč!!!"
@mielikki tak to slabý odvar... horšie než keksíky do kávičky, to robievam ja.. ale rožok do kakaa, to je husté
@wewo z toho prvého sa zbiehajjú slinky aj mne... práve preto som bola zvedavá, koľkým to je nepríjemné
@grietusha Vieš si predstaviť, že ja som dnes túto zmes našla v kuchyni po mojej starej matke nedojedenú? No mala som fakt namále!!!
@tikalok No dočkaj, jak ti ja raz strčím pod hubu popolník, či ťa nenapne Osobne ale inak nemám nič proti grckám!!! Nechutnejšie sú naozaj kornfleksy... fuj, už sa opakujem a je mi z toho stále rovnako nanič
podľa mňa tam není nič nechutné .. nenaplo ma ani z jedného ... ale keď som si prečítala to "poriadne hustá kelová polievka" , tak som začala byť hladná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
dnes som išiel do školy a na chodníku som videl niečo polostrávené, na čo sa dala aplikovať otázka "čo to obsahuje?" a odpoveď bola "klobásu!"
pardon
A špenát? Ten by som mohla deň čo deň... Lenže u nás ho nikto nechce ani variť, ani jesť =/
@kissmeplease Podľa mňa nie si divná... však nie každému sa to musí zdať divné alebo čo... ja z tých možností napríklad neznesiem iba jednu... spomínané cornflakey
@supersayan Ja mám tiež špenát rada Možnosť špenátu som tam zaradila kvôli tomu, že mi ho vždy evokuje kamarát, čo ho fanaticky neznáša a keď ho vidí bľačí "daj to preč daj to preč!!!"
@mielikki tak to slabý odvar... horšie než keksíky do kávičky, to robievam ja.. ale rožok do kakaa, to je husté
@wewo z toho prvého sa zbiehajjú slinky aj mne... práve preto som bola zvedavá, koľkým to je nepríjemné
@grietusha Vieš si predstaviť, že ja som dnes túto zmes našla v kuchyni po mojej starej matke nedojedenú? No mala som fakt namále!!!
inak z toho velmi nic,aj ked som hlasovala za ten popolnik