moja mama tiez pribrala ked prestala fajcit...nie vela..ale nezmestila sa do nohavic....ale zas zacala fajcit...podla mna zacni sportovat ked uz zdrava zivotosprava tak uz zo vsetkym vsade
čas, ktorý tráviš fajčením, si budeš potrebovať nejako vykompenzovať a možno začneš viac jesť. Fajčenie u viacerých ľudí odbúrava stres -> prestaneš fajčiť a v strese siahneš po čokoláde, ktorá ťa upokojí...
hat neviem cokolade a podobnym lahodkam ked si trochu v strese z toho ze prestavas tazko odolava...no ja ti verim...urcite to dokazes!!decka fandite!!!! a dufam ze toto ta rozveseli.....toto i dnes niekto ukazoval:www.stream.cz/video/13/73370-najdi-kocku-svojich-snov
aaaaaaale po cokolade siahne kazdy ..nastastie od prirody mam dobru postavu aj napriek tomu ze niekedy sa fakt napchavam nou denne....ooops asi zalozim nove forum...
ja som prestala fajcit (ak sa za fajcenie povazuju dve cigarety za den tak, ze som sa pekne opila a pri tom som stiahla polku krabicky odvtedy ked zacitim dym napne ma na vracanie
ja som fajcila asi 5 rokov a vela to znamena ze aspon 20 denne padla...prestala som....zo dna na den ....z minuty na minutu...proste som dofajcila cigu a prestala som...uz nefajcim pol roka 6,5 mesiaca no a jednoznacne som potom pribrala asi 5 kil po 3 mesiacoch priberania som si povedala dost a zacala som chudnut ....teraz som spät na svojej vahe a nefajcim stale...takze rychlo nabrate kila nestali ani za slovo...proste sli dolu tak jak dosli
takže stačí prestať fajčiť a začať cvičiť uff!! to je dilema aj tak by trebalo niečo robiť s mojou postavou a kamarátovi som sľúbila že prestanem tak oskúšam... ale stále ma bude zožierať tá blbá myšlienka priberania schudla som 4 kilečká a som rada tak na čo teraz zase pribrať?!
... len tak medzi rečou, jak som tie všetké názory prečítala dostala som takú chuť na cigu, že si ešte nakoniec pojdem jednu dať no zbohom mentolkové slimky
ked niekto fajci tak fajci a fajci a ked prestane tak cez ten cas co nefajci bude jest najlepsie cokoladu pretoze toho najviac upokoji aby nefajcil cize je viac ako pravdepodobne ze ked niekto nefajci tak viac je pocas tych chvil co by fajcil cize ak to je este cokolada ktoraje najcestejsia lebo vie cloveka upokojt tak to ze priberie je dost pravdepodobne
Rocsio -- no tak v piatok ma nechal priateľ a taaak som sa opila a veľa som fajčila (a pritom som v pondelok prestala) a teraz jak cítim dym, je mi zle
Skat -- máš pravdu aj mne taká teória dáva zmysel len to mám asi dobré, že často čokoládu nejedávam a ani mi moc nechýba.. ale papám iné blbosti no pijem len sódu... tak by sa to malo nejako vyvážiť
hurááá prestala som aspoň zatiaľ mi nechýbajú a nepribberám, tak to vyzerá ináč viete prečo som prestala? sľúbila som to jednému chalanovi meďo diky hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Veľmi veľa ľudí priberie, ked´prestane fajčiť
a prestávať je zbytočné. zomierať na starobu je nuda
Skat -- máš pravdu aj mne taká teória dáva zmysel len to mám asi dobré, že často čokoládu nejedávam a ani mi moc nechýba.. ale papám iné blbosti no pijem len sódu... tak by sa to malo nejako vyvážiť