áno chcela by som, využila by som to, keď by som sedela na WC a došiel by mi toaleťák, tak by som si ich zavolala ... a asi by som to využila v čase mojej lenivosti, čo je dosť často
@fabian nemal si uz webstranky pred meisacom nahodou? inak je to totalna po*ovina ktory chuj by uz kupoval potraviny cez net? ked hypermarkert je v kazdom meste
Inak zdá sa mi ze téma donáškovej služby sa stáva novým birdovksým meme
počúvaj, čo sa týka tvojho delishopu, tak dokopy nič na ňom nemáš, už len keby som chcela uvariť obyčajné spagety, tak nenájdem ingrediencie (ani len cestovinu!).. takže sorry, ale myslím, že nikto si neobjedná sáčkové polievky s vlnkami, lebo nikto normálny sa z toho nenaje
nie, nie a nie. neber to v zlom, ale birdz je imho absolútne mimo tvojej potenciálnej cieľovej skupiny, takýto prieskum by si skôr mal robiť na komunitnom portáli pre ľudí 60 a vyššie. okrem toho mám supermarket 2 minúty chôdze od domu, je otvorený každý deň od ôsmej ráno do desiatej večer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@fabian nemal si uz webstranky pred meisacom nahodou? inak je to totalna po*ovina ktory chuj by uz kupoval potraviny cez net? ked hypermarkert je v kazdom meste
Inak zdá sa mi ze téma donáškovej služby sa stáva novým birdovksým meme
áno
monetálne nie, v budúcnosti podľa vyťaženia.
ano
podla potreby
nie, nie a nie. neber to v zlom, ale birdz je imho absolútne mimo tvojej potenciálnej cieľovej skupiny, takýto prieskum by si skôr mal robiť na komunitnom portáli pre ľudí 60 a vyššie. okrem toho mám supermarket 2 minúty chôdze od domu, je otvorený každý deň od ôsmej ráno do desiatej večer.
Nie.
Nie.