pre mňa za mňa čo je an tom nenormálne? tak s avyjadrím k téme keď už som sňou začal....to ako keby mal zakázané odpovedať na komenty vo svojej vlatsnej ankete
@7 no dobre, mozno to nie je celkom vhodny vyraz, ale pride mi viac nez logicke, ze ked niekdo zalozi anketu, ci polozi odazku, tak tam vyjadri aj svoj postoj. Ale tohoto smajlika (A) pouzivam vzdy ked nieco naozaj nemyslim v zlom a hlavne ked nechcem nikoho urazit, takze vtedy ma radsej neberte moc vazne
@7 nenapísal som, že tá anketa je trápna, ale že mne by bolo trápne niečo také založiť...lebo je to úplne odveci, síce ako väčšina týchto ankiet tu, tak sa aj zbytočne vlastne nad tým pozastavujem
Kamarád mi řekl že mám klitoris. Řekla jsem mu že nevím co to je a zeptala jsem se kde bývá. Říkal že na zádech. Doma jsem se v zrcadle prohlížela a nikde jsem ho nenašla. Jak se to dá odstranit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov