Viem, že (dobre) zmaturujem. Ale nejaké rady odkiaľ sa skúsiť pripraviť, čo si pozrieť, aby som zmaturovala lepšie, sa hodia aj tak. Odkiaľ ste sa pripravovali/pripravujete (ak vôbec)?
tak napríklad ja mám v pláne to urobiť nejak takto:
na slovinu si zopakovať vetné členy, syntax (či to je to isté?) a proste všetko ohľadom viet lebo nikdy som to nevedela rozoberať, ostatok by nemal byť veľký problém
Na anglinu si nejak skúsiť zapamätať časy lebo síce hovoriť viem aj všetko ale trošku sa mi pletie všetky tie predsučasnominuloveďľajšie
A na matiku sa mi zostáva len modliť
@abradabra Testy si robíš? lebo ja som si povedala, že si budem robiť testy (a robím! ) a na slovenčinu si pozri autorov a diela ktoré sú v požiadavkách na maturitu a z angličtiny neviem vôbec, že čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
na slovinu si zopakovať vetné členy, syntax (či to je to isté?) a proste všetko ohľadom viet lebo nikdy som to nevedela rozoberať, ostatok by nemal byť veľký problém
Na anglinu si nejak skúsiť zapamätať časy lebo síce hovoriť viem aj všetko ale trošku sa mi pletie všetky tie predsučasnominuloveďľajšie
A na matiku sa mi zostáva len modliť