Myslíte si, že sa miešanie napojov FLAIR* sposobom môže naučiť každý ? Alebo nato treba mať talent ? myslíte že je ľahké sa to naučiť ? len nato treba tréning ? aký mate nato názor vy ?
* je to vlastne taký spôsob prípravy drinkov, že barman
všetko sa dá naučiť tvrdou prácou ( okrem superschopností ako lietanie , ... , alebo niečoho na čo potrebuješ vrodené vlohy ako sumo na čo musíš byť no skrátka sumo )
prepacte za spam ... a este som chcel : Myslíte si že tréma sa dá odstrániť ? ... alebo keď človek často vystupuje alebo predvádza svoje umenie tréma opadne ?
@majo@salora ja som to tak myslel že, keď som videl dnes tích súťažiacich, ktorí súťažili napr aj v tom FLAIR, ale aj v miešaní long drinkov, tak niektorím sa veľmi triasli ruky, a že ja som tremista, tak že keby som to ja skusil, či by som tu tremu mal stale .... a MAJO ... po 5 minútach ale napr dnes súťažili v tom flair .. tak to robili 4 minuty takže už je neskoro po predstaveni nemat tremu
@10@patofbc - jááj, aha... som si nevšimol, že si ty založil diskusiu Mno každý pociťuje trému, pokiaľ niečo prezentuje - niekto mene - niekto viac... AK by si mal tú trému naozaj veľkú, až takú, že by ti bránila vo výkone, existujú na to rôzne techniky, ktoré ti poradí psychológ... Samozrejme mieru svojej trémy nezistíš, pokiaľ to nevyskúšaš...
trema je o zvyku, možno na prvych vystupeniach budes mat tremu ale akonahle sa do toho vzijes, tak budes mat dobry pocit z toho že ti vsetci fandia (aby si nerozbila flasu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
*
*
*
*
*
*
*
*
prepacte za spam ... a este som chcel : Myslíte si že tréma sa dá odstrániť ? ... alebo keď človek často vystupuje alebo predvádza svoje umenie tréma opadne ?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tak to funguje aj u mňa, ale zatajovanie nejakej veci, je o inom
máš pravdu
keď ťa to baví, tak tá tréma by nemala mať takú intenzitu. tak to cítim ja.