otazka skor na muzov ale zapojit sa moze samozrejme kazdy. na kolko percent uprednostnujete prirodzenú krásu. s kazdej strany pocuvame ze najkrajsie zeny su nie velmi omake-upované nie prilis nalíčene etc. ale povedzme si uprimne za akou zenou sa muz otoč
neznášam makeup, ani rúž, ani tiene. max špirála je ok. okrem toho nech je aká je ona sama a nech si dá parfém ktorý vonia mne a nie jej, keď už nejaký chce. a je to aj tak takže som happy
čim prirodzenejšie, tym sa mi viac pači ... ja som tiež škaredy, a nechce sa mi s tym nič robiť, nechce sa mi bojovať proti prirode... a tak isto beriem aj inych ľudí
je to zial tak ale nemalo by to tak byt, pretoze vonkajsia krasa pominie a ked milujeme tak nie preto ze je ten clovek krasny zvonka ale nas zaujal niecim inym co ma vo vnutri, pre niektorych to neplati, ale to je chyba....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Dlhé desaťročia trvajúce módne vojny, o tom, čo je vhodnejšie oblečenie sú touto otázkou vyriešené ...
(Inak ja sa najskôr otočím za zmaľovanou ako vymastený plech, lebo mi to je nechutné a som masochista)