@soreljulien moc som to nesledovala - tieto politicke machinacie - mala som vtedy asi 10 rokov a ine problemy a spätne ma to tiez nebavi zistovat, ake svinstva robili, lebo mi je z toho na grc,... takze asi to nepochopim I pass it to others
@canndy takýto prístup majú na slovensku všetci, potom sa má 1% ľudí dobre a ostatní zdochýnajú od hladu zachvíľku prídu aj o právo skapať, len tak ďalej - zlatý komunizmus
@soreljulien zachvilu ich vsetkych zavreme do ich uzasnej pozlatenej budy a nahadzeme granaty!!!!!
alebo ti rozumni odidu prec nech im tu zostanu len cigani a platia ich zo svojich odvodov
@canndy tých rozumných myslíš osoby čo robia v anglicku v sklade? čo sa nevedia presadiť po škole na slovensku? táto naša generácia je darebná a úplne bezcenná
@soreljulien Tak tych zrovna nie stretla som sa s tym ze picus isiel do anglicka do skladu a nenaucil sa tam ani slovicko z angliny, len hello, hello vedel povedat, to co je omg za ubohost! tak takych nemyslim ale tych co maju plan, vzdelanie a vedia co chcu - ze nechu podporovat tento stat a ciganov, a potom sa to prejavuje bohuzial ako brain drain, co uz ked mame jebnuty stat
a ked niekto ide studovat historiu a je 100 absolventov kazdy rok, pri nastupe nema predstavu o tom co chce robit, kde prax, pocas skoly nema zaujem, len sa flaka, opija, trtka kade chodi - tzv studentsky zivot - a po skole padne na rit lebo nikdy nemal prakticku predstavu do buducna.... tak nech neocakava ze sa zamestna suhlasim s tebou
moc vtipné to nie je.
a keby sa niečo podobné pokúsil niekto robiť dnes, bolo by to ešte horšie, nielen že nevtipný, ale aj nevkusný pseudohumor, by to bol.
ale ináč keď tak spätne rozmýšľam, tak sa vlastne divím že im to vtedy prešlo, že to za Vladára mohli na verejnoprávnej televízii produkovať...
Skôr by to chcelo niečo na štýl Milana Markoviča, ten mal elegantný a trefný aj humor aj podanie. Alebo niečo na štýl tej šou Billa Mahra v USA, to je úplne hardcore kvalitka.
Ale ako vravím, pochybujem že niekto na slovensku by bol schopný niečo takej kvality produkovať.
@midnight asi sa zle spätne pozeráš, pretože to na dlho neprešlo a zatrhli to, keďže to malo čo to do seba a ľuďom to otváralo oči, USA a spol - ozvačujem za kapitalistickú odnož pekla, s tým na mňa nechoď ... bol, len následky ponášať, nie je med lízať
@soreljulien
ale markoviča nezatrhli, ten bol na nich príliš elegantný...
a notak, nebuď hlupák, že čo je z USA, to je automaticky zlé.
sleduj aký geniálny je bill maher (vyberám len klip z jednej časti tej jeho šou, taká čo sa dá samostatne bez kontextu ukázať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo ti rozumni odidu prec nech im tu zostanu len cigani a platia ich zo svojich odvodov
a ked niekto ide studovat historiu a je 100 absolventov kazdy rok, pri nastupe nema predstavu o tom co chce robit, kde prax, pocas skoly nema zaujem, len sa flaka, opija, trtka kade chodi - tzv studentsky zivot - a po skole padne na rit lebo nikdy nemal prakticku predstavu do buducna.... tak nech neocakava ze sa zamestna suhlasim s tebou
a keby sa niečo podobné pokúsil niekto robiť dnes, bolo by to ešte horšie, nielen že nevtipný, ale aj nevkusný pseudohumor, by to bol.
ale ináč keď tak spätne rozmýšľam, tak sa vlastne divím že im to vtedy prešlo, že to za Vladára mohli na verejnoprávnej televízii produkovať...
Skôr by to chcelo niečo na štýl Milana Markoviča, ten mal elegantný a trefný aj humor aj podanie. Alebo niečo na štýl tej šou Billa Mahra v USA, to je úplne hardcore kvalitka.
Ale ako vravím, pochybujem že niekto na slovensku by bol schopný niečo takej kvality produkovať.
ale markoviča nezatrhli, ten bol na nich príliš elegantný...
a notak, nebuď hlupák, že čo je z USA, to je automaticky zlé.
sleduj aký geniálny je bill maher (vyberám len klip z jednej časti tej jeho šou, taká čo sa dá samostatne bez kontextu ukázať)