Priznávam.. keď som bola ešte malá tak som bola v obchode a hodila som si do košíka nejaké arašídy či čo to bolo a nevyložila som to predavačke.. až doma som si uvedomila že som ich vôbec nezaplatila.. cítila som sa vtedy hrozne.. nemohla som ich jesť.. vyhodila som to
ja ked som bola u kamosky ked som bola mala som si nechala maleho levika taku plastovu figurku, my sme sa hrali a mala som ho vo vrecku a nevilozila som ho a hanbila som sa jej ho vratit, aby si nemyslela ze som ho ukradla....
@nikuska7 ja ked si ich chcem nechat tak za nich aspon zaplatim heh.. a ano ukradla som rožok s kamoskou, sme boli hladne a pubertalne.. kks.. a obcas sa mi stalo ze som na nejakej navsteve nasla nieco co sa mi paci (daku figurku, lopticku..proste take male pichoviny) a vedela som ze sa k nim tak skoro nevratime, tak som si to vzala ale to som bola decko kokos.. momentalne kradnem len hudbu ako vsetci ostatni mno
black_soul aj my musíme platiť za knihy, ktoré neodovzdáme, lenže tieto boli už veľmi staré, preto sa za ne neplatilo. A keby aj, nemala by som ani najmenší problém zaplatiť, veď by to tak či tak bola strašne malá suma
Táto anketa vo mne strašne evokuje ,,You wouldn"t steal a television..."...tú protipirátsku reklamu an začiatku DVD filmov
Okrem nelegálneho sťahovania všeličoho som kradla iba písacie potreby, hračky, raz knihu z knižnice.Plánujem oškubať troch spolužiakov, keďže máme 3 tohtoročné učebnice dejepisu a nechcem ich vrátiť (a samozrejme za ne nechcem platiť).
noo ukradla ale to nebolo skor ukradnutie to som v miku ,,kupowala"sprite a nenablokovala mi ho takzee...naco sa budem vracat? sak stal iba 15 korun to im nebude chybat
@bress Prepac, ale "inteligencia" sa nezaprie . Zober si napr. taku hudbu, keby vsetci len tahali a nekupovali, tak do polroka 98% autorov nevydava. Pop music, disko a pod. by temer zaniklo. Ostalo by len par ludi a zanrov kde to ludiaa robia pre radost, akurat, ze CD by vydali mozno tak raz za 2-3roky, pretoze by nemali nanho prachy. Len tak dalej, nic tym "sviniam kapitalistickym" zisky, a presviedcaj aj ostatnych aby to tak robili...
K teme, ano kradnem temer kazdy den. Warez. Je to preto, lebo veci ktore taham sa nedaju vobec zohnat (a posielat z USA sa mi prave nechce). Ale samozrejme ked sa da tak bez vahania kupim original.
@51 ja som nepovedal nech to robia vsetci ale aj tak vacsina filmov napr. uspesnych ma take zisky a este keby si to vsetci co si to stiahli aj kupit... ty si kludne vsetko kupuj, ja o tom nikoho nepresviedcam. Nepoznas ma tak tu nic nehovor o inteligencii a z 20 slov to urcite nezistis
ako krpate decko airwavesky taky fialkaste bol to posledny (ako sa to vola??.. hhmm) balicek ?? a som si myslela ze budu najlepsie a dala som si a slzy mi do oci vyhrhkli a ze fuuj a tak som ich dala mame ja sprosta ! a zaklamala , ze to mi brat kupil
Keď som bol menší ukradol som súkromníčke jablkové Orbit a potom ma to strašne trápilo.
Keď som mal 17, či 18 knihu z knižnice - !Umíte flirtovat?" - lebo som sa hambil. Ešte im zostali 3 výtlačky. A je mi veľmi ľúto, že som nevzal rozpadnutú knihu, ktorá bola strašne dobrá - "Od krystalky k modelům s tranzistory" - oni ju po mesiaci vyhodili, nemal som možnosť ani ju odkúpiť ako vyradenú.
A muziku kradnem dosť pravidelne ale Alkehol už mám originály skoro všetky, sú pre mňa č.1 a aj si ich bážim, tak to aj zaplatím. Nakoniec, tie čo vydali v minulom tisícročí stály 159Sk.
čo som to tak zbežne prešiel nik tu nepíše o kmínení u susedov. Ja chodím pravidelne na ovocie ked je to dozrete take ukoristene je chutnejšie ako vlastne no mame iba jahody jablká slivy ribezky maliny ostatne je lepšie u susedov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Uz nikdy viac
k veci: ukradla som v skolke gumeneho zajaca a kamaratke ruz lebo sa mi lubil
Okrem nelegálneho sťahovania všeličoho som kradla iba písacie potreby, hračky, raz knihu z knižnice.Plánujem oškubať troch spolužiakov, keďže máme 3 tohtoročné učebnice dejepisu a nechcem ich vrátiť (a samozrejme za ne nechcem platiť).
Ono, otázkou je, či je kradnutie niečoho idiotom "v pohode" ...
a potom ..hmm.. myslim, ze uz ani nic.. sem tam cigaretu niekomu
Keď som mal 17, či 18 knihu z knižnice - !Umíte flirtovat?" - lebo som sa hambil. Ešte im zostali 3 výtlačky. A je mi veľmi ľúto, že som nevzal rozpadnutú knihu, ktorá bola strašne dobrá - "Od krystalky k modelům s tranzistory" - oni ju po mesiaci vyhodili, nemal som možnosť ani ju odkúpiť ako vyradenú.
A muziku kradnem dosť pravidelne ale Alkehol už mám originály skoro všetky, sú pre mňa č.1 a aj si ich bážim, tak to aj zaplatím. Nakoniec, tie čo vydali v minulom tisícročí stály 159Sk.
Ešte som kradol, ale nechcem sa kompromitovať.
Nie som aniel...