Tomu hovorím vykorisťovanie. Už sa neviem dočkať ekonomickej demokracie - keď už nebudeme musieť predávať svoju prácu / seba... ale všetci sa staneme vlastníkmi kapitálu - bez rozdielu
Dajú ti alikvotnú časť výplaty podľa počtu odpracovaných dní. Neviem presne aký vzorec použijú, ale tiež som sa ocitla v podobnej situácii, keď sa zamestnávateľ rozhodol po necelých troch týždňoch dosadiť na moje manželku svojho kamaráta a potom mi vyplatili výplatu za tých počet odpracovaných dní. Ak je to firma, ktorá si platí všetky záväzky voči zamestnancom tak dostaneš o čosi menej ako by si dostala za tých 20 dní. Alebo skús zavolať priamo človeku, čo má na starosti výplaty a dozvieš sa presnejšie info.
@hetfield Ja nie som straník. Len je pre mňa smer najprijateľnejší - ale pokojne ho vymením za prvú stabilnú naozaj progresívnu Európsku ľavicovú stranu, ktorá na Slovensku vznikne.
@james98 Ekonomická demokracia každý majitel kapitálu bez rozdielu
O tom môžes jedine snívať, je to len tvoje zbožné prianie...
Realita je taká že sa rozdiel medzi bohatými a chudobnými priehlbuje, a tak to aj bude...
Zijes v kapitalizme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
O tom môžes jedine snívať, je to len tvoje zbožné prianie...
Realita je taká že sa rozdiel medzi bohatými a chudobnými priehlbuje, a tak to aj bude...
Zijes v kapitalizme...