Ak ste z Birdzu a uvažujete o účasti na proteste, ktorý sa koná 20.6.2015 o 15:00 na Hlavnej stanici v Bratislave, čo tak sa stretnúť spoločne sa zgrupíme, pozoznamujeme a tak ? Bude spojené príjemné s užitočným Lebo keďže je veľké záujem o účasť t
Neviem sa rozhodnut, ci je uzitocnejsie stat na.namesti a pajedit sa na imigrantov, alalebo prijemnejsie zoznamovat sa s birdzakmi, ktori maju taketo kultivovane zaujmy
Podľa mňa je zbytočné protestovať keďže nám to nakázala EU ...Inak tá vojna je len výhovorka pre to aby sa nám tu ty parchanti nasrali... nespomínam si že by v histórii nejaký národ utekali pred vojnou; jedine Francúzi (aj to boli väčšinou vojaci a nielen francúzky ale aj anglický a kanadský) pred Nemcami počas 2 sv. vojny a hlavne židia. Rusi tiež utekali ale len v rámci svojej krajiny. Mali ostať a bojovať za svoju vlasť zbabelci.
@relieforsaddist Aj to bude ale toto je taká kultúrna udalosť niečo ako Vitaj LETO 2015 ! tak treba sa zúčastniť dokonca som uvažoval nad možnosťou, že ľudom mimo BA by som cestu preplatil
No na takúto kktinu by som nešiel aj kebyže mi zato zaplatia preboha nechceme sa rovná vyzbrojiť a vystrielať ich ?... veď zase proste to vždy sa proste riesia kokotiny len aby ludia neriesili podstatne veci ..vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude ...co je dost smutné :/ Leto 2015 treba uvítať tým že proste spravíme prevrat a nie tieto veci riešiť
@relieforsaddist prevratom myslis ze pridu sem ti podludia a zacnu tu robit zle ako v ostatnych krajinach? Treba to riesit lebo sa to tyka aj teba a kazdeho z nas. Jedine ze by si to chcel neriesit v takom zmysle ze by si bol velmi rad s prichodom hentych k nam. Ludia, ktori su za ich prichod taktiez budu demonstrovat
@relieforsaddist su to jebnuti fetacki Afaci, ktori su velmi sprostucki a ich hlavnym cielom je porazit vsetkych ludi ktori nie su stotozneni s ich nazormi, pod touto mnozinou ludi oni rozumeju fasisti, rasisti, chulosi,... My pod tym rozumieme normalni a rozumni ludia. Je to na tebe, snad tam budes aj ty a budes "bojovat " za seba a za narod. Bojom rozumiem pochod a protestovanie...
@relieforsaddist teraz ktorych myslis? spominal som dve gruppy... Neboj topky, cas a taketo prkotiny nesledujem lebo ako viem z vlastnej skusenosti a urcite aj mnoho ludi, z celeho ich obsahu je 98,9% klamstvo a zavadzanie. A zabudol si dopisat este hlavne TV Hnoj a TV Narkoza co hlavne vymyvaju mozgy klamstvami.
A kde sa protestovalo ked francúzsko, anglicko, usa a spol bombardovali Libyu a dodavali zbrane roznym blaznom ?
Ja sa necudujem ze prichadzaju teraz do Europy ked tam by ich cakala smrt alebo zivorenie.
Kazdy clovek chce pre seba a svoju rodinu to najlepsie.
To ze teraz tu mame velky priliv migrantov by som dal na starosti krajinam ktore to tam zapricinili a nech sa o nich staraju
@creeson na tieto vety si ako prisiel ? A tu druhu mi vies objasniť co sa tyka zien a detí?
nespomínam si že by v histórii nejaký národ utekali pred vojnou
Mali ostať a bojovať za svoju vlasť zbabelci.
@barky Jednoducho ... ty si myslíš že ženy neprispeli nijako vo vojne? V ruskej armáde slúžili aj ženy; do dnes je tomu tak a taktiež vyrábali muníciu vo fabrikách počas vojen čo sa týka detí tak mám pre teba jedno slovo hitlerjugend - myslím si že netreba vysvetľovať že tieto deti sa zaslúžili o obranu vlasti viac ako dospelácke zložky domobrany ktoré sa okamžite vzdali ba dokonca i v americkej armáde mnoho mladíkov nedosahovalo vek 18 rokov.
@creeson často ti hovoria že si jednoduchší? Lebo rozmýšlam aký by som musel byť kokot aby som prirovnal nejake decko čo uteka pred urezavaním hláv s nemeckými chlapcami od mala vymetenými propagandov ktorý sa dobrovolne prihlásili do niečoho čo nezačánalo hned vojenským výcvikom,bolo to o kamarátstve a atd. Ale viem že raz si tiež mal chuť na tejto stránke sa k niečomu adekvátne vyjadirť a vyšiel si z toho ako dobrý pičus tak ti gratulujem perli takto dalej.
A k tým ženám sa ani nevyjadrujem..skús dvakrát nadtým všetkým ešte popremýšlať
@creeson no to teda si kkt lebo porovnáš členov dobrovolnej mládežníckej organizácie ktorých vstúpenie bolo aj dielom propagandy s obyčajnými civilistami - detmi ktoré ujdú zo strachu pred isis a nie nedostanú sa k výstroji a možnostiam aké mali členovia hitlerjugend
ano myslím si aj že si skurvený a vyjebaný lebo píšeš o ženách a fabrikách v rusku kde fabriky, respektíve väčšinu rozobrali , postavili znovu samozrejme kedže boli všetci muži naverbovani tam natlačili ženské .. a ty to porovnávaš zo situaciou tam kde ani by neboli podmienky aj keby tam tie realne fabriky majú ich premiestnit niekam mimo dosah vojny tak ako sa to vtedy dalo v rusku a ty to obhájiš tým že by tam proste mali ženy bojovať? Sorry inak ako vulgarizmami sa to nedá lebo je nepochopitelné ako niekto može vyplodiť takú stupiditu a vie sa vobec pripojiť na net
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
TYVOLE ty budes troll roka podla mna
A nebol by som s birdzgangom, ale so svojou partiou
Vyfotte sa kazdopadne.
Ja sa necudujem ze prichadzaju teraz do Europy ked tam by ich cakala smrt alebo zivorenie.
Kazdy clovek chce pre seba a svoju rodinu to najlepsie.
To ze teraz tu mame velky priliv migrantov by som dal na starosti krajinam ktore to tam zapricinili a nech sa o nich staraju
nespomínam si že by v histórii nejaký národ utekali pred vojnou
Mali ostať a bojovať za svoju vlasť zbabelci.
A prečo?
Lebo to sú ľudia ktorý budu robiť na naše dôchodky
Ako som sa včera dočítal, že aj takto chce Európa riešiť demografickú krízu.
A k tým ženám sa ani nevyjadrujem..skús dvakrát nadtým všetkým ešte popremýšlať
ano myslím si aj že si skurvený a vyjebaný lebo píšeš o ženách a fabrikách v rusku kde fabriky, respektíve väčšinu rozobrali , postavili znovu samozrejme kedže boli všetci muži naverbovani tam natlačili ženské .. a ty to porovnávaš zo situaciou tam kde ani by neboli podmienky aj keby tam tie realne fabriky majú ich premiestnit niekam mimo dosah vojny tak ako sa to vtedy dalo v rusku a ty to obhájiš tým že by tam proste mali ženy bojovať? Sorry inak ako vulgarizmami sa to nedá lebo je nepochopitelné ako niekto može vyplodiť takú stupiditu a vie sa vobec pripojiť na net