Vie niekto vysvetlit podla coho sa pod ktoru krajinu pravne spada obsah na internete? Napr. ked predavam cez ebay, podlieham pri predaji slovenskym zakonom? Alebo zakonom kupujuceho? Alebo ked som na americkom fore vstahuju sa namna americke zakony?
Platia pre teba všeobecné obchodné podmienky tej služby, ktorú používaš. Ak ťa to konkrétne interesuje, prečítaj si ich na Ebay.
Zároveň, ak porušuješ zákon, môžu zasiahnúť príslušné orgány v tvojej krajine, tak ako aj v krajine protistrany.
@Teal Takze ked nejaky Ind predava klucenky s trojuholnikom a v mojej krajine je trojoholnik zakazany pretoze je to protistatny symbol tak ho mozem zazalovat a id bude potrestany podla prava mojej krajiny jo?
Alebo priklad, povedzme ze v niektorych krajinach je legalna samovrazda. Ked budem na internete nabadzat ludi na samovrazdu podla coho sa urci pod pravo ktorej krajiny patria moje prispevky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Zároveň, ak porušuješ zákon, môžu zasiahnúť príslušné orgány v tvojej krajine, tak ako aj v krajine protistrany.