isla som v brutalne natrieskanom buse, nevedela som kde mam prilozit karticku, prisla som na skolsky dvor, postavila sa ako velka pani medzi tretiakov, hoci vsetci prvaci boli na jednej "kopke", sli sme do triedy kde triedna nam nieco porozpravala, isli sme sa prihlasit na obedy a domov a cestou na zastavkou mi prislo strasne luto za ZS a ze mi chybaju spoluziaci, a ze vsetko je nenavratne prec, ale som velmi rada teraz... a neverim, ze su to "uz" dva roky
Ja som tam isla s 2 kamaratkami zo zakladky... popocuvala si kkciny od uciteliek, popozerala chlapcov z vyssich rocnikov, posmiala sa na podivnych ludoch, a to je tak vsetko.
Yee hej som sa hned platonicky zalubila do mojho drednateho spoluziaka. Ktory tam bol potom asi este 5x a dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Padaj spat, zajtra skola.
asi takto pridem do triedy
Yee hej som sa hned platonicky zalubila do mojho drednateho spoluziaka. Ktory tam bol potom asi este 5x a dost