nechystám sa umrieť A ak náhodou, už sa mi to podarilo a ak sa to stane znovu tak to bude zas o tom istom,. Drastický život čoho následkom bude ešte drastickejšia smrť.
"Počúvaj ma, cigarety nie sú všetko. Mal som kamaráta, ktorého v Texase obesili za krádež dobytka. Farár, doktor, majster kat a dvadsať bacharov... Tí všetci si mysleli, že si pred popravou vypýta poslednú cigaretu. A on si vypýtal dva vozy dobre nasolených tekvicových jadierok. Z recesie mu ich doniesli a nechali ho lúskať dve hodiny. Potom ich to prestalo baviť a prišlo to, čo každý očakával ... začali lúskať s ním."
-Horkýže Slíže, Cigarety
ked budem vedieť že smrť prichádza tak sa minimalne pokusim ju čo najviac oddialiť.
Znova sa narodiť, a vedieť čo sa stane, komu môžem veriť a komu nie. Vyhnúť sa určitým chybám, ktoré som spravila, ale zasa na opačnú stranu som im aj rada, pretože s chýb sa človek učí.
A chcela by som (napríklad ako duch) vidieť, komu by som chýbala a komu nie, kto ma mal naozaj, úprimne rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
noo a to som zabudol rozlucit sa z najblizsimi
v takom hudobnom orgazme by som mile rada umrela.
-Horkýže Slíže, Cigarety
ked budem vedieť že smrť prichádza tak sa minimalne pokusim ju čo najviac oddialiť.
A chcela by som (napríklad ako duch) vidieť, komu by som chýbala a komu nie, kto ma mal naozaj, úprimne rád.