Je to príbeh jedného dievčaťa. Keď bola na pohrebe svojej matky, stretla sa tam s chlapcom, ktorého do tej doby nikdy nevidela. Pretože ten chlapec bol tak krásny a okúzlujúci, ako si vždy predstavovala, že by jej vysnený chlapec mal byť, okamžite sa na t
Raz to tu bolo a odpoveď som vedela, ale ani zďaleka nie z toho dôvodu, že som vrah či čo, ale len pre to, že mám logické myslenie, takisto ako každý iný človek, ktorý na tú odpoveď príde.
Toto je genialne a jj poznam to, ale nevedela som odpoved, dokonca aj teraz po case som sa musela trocha ponamahat, aby som si spomenula ale ja by som to nazvala skor testom logiky, nez testom toho, ci vie clovek mysliet ako vrah.
logicka odpoved? ked bola taka hanbliva aby sa mu prihovorila pochybujem zeby bola schopna len tak vrazdy...to by musela byt ozaj pohnuta a v tom pripade zabila pravdepodobne aj svoju matku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@Ryu4
Šoféruješ auto.
Vonku príšerne prší.
Na zastávke stoja traja ľudia: 1. láska tvojho žiivota
2. tvoj najlepší kamarát
3. chorý človek, ktorý sa potrebuje dostať do nemocnice
Do auta môžeš zobrať len jedného z nich. Čo urobíš?
zenska verzia: dat kluce kamosovi, nech odvezie choreho do nemocnice a cakat s tou laskou zivota na zastavke.