Ani jeden známy druch sobov nevie lietať, ale existuje ešte asi 500-tisíc druhov živých organizmov, ktoré doposiaľ neboli zatriedené aj keď drvivá väčšina týchto živočíchov sú článkonožce, alebo baktérie, ale napriek tomu nemôžeme vylúčiť, že Mikuláš sa p
mikulas nosi len sladkosti ...ale zabudla si na jeden aspekt ze mikulas nie je obycajny clovek a jeho soby su tiez neni obycajne takze na neho neposobia fyzikalne zakony a jeho vrece je tiez carovne...cize sa tam zmestia vsetky tie miliony kg sladkosti a vrece stale vyzera ze ma len nejakych par kg
Ale ja som videla Mikulasa v nasej izbe A som o tom presvedcena
Som cakala na darceky... Som sa skryla za kreslo... a tam zo steny vysiel Mikulas ale bol taky malicky... mohol mat takych 30cm... a ked ma zbadal, zmizol v stene...
ja na Mikulasa neverim, ale na Santa Clausa ano, ale podla tvojej uvahy si mal asi na mysli jeho, lebo on lieta na lietajucich soboch...ide o to, ze on nerozvaza vsetky darceky, ma kopu pomocnikov, ktory su navleceny v jeho kostyme, a tak to moze v pohode vsetko stihnut...
uslo ti presne to co tu uz odznelo ze mikulasa maju len niektore staty atd...a taksiti suhlasim s 11. napriek tomu som sa pobavila mile a samozrejme ze existuje
no ludia santa je to iste ako mikulas... samozrejme ze nevravim ze neexistuje pre tych co si myslia ze este existuje a co dalej dik za komentare a malo to byt vtip takze nemusite kritizovat ...
@28 - Santa a Mikulas nie je to iste...ten v cervenom co zije na severnom pole je Santa Claus a Mikulas chodi obleceny v bielom a nema ciapku s drndolcom, ale take cosi ine na hlave, neviem ako sa to vola...a nosi taku dlhu palicu...a Mikulas bol okrem toho aj realna postava s historie a bol Svaty...cize medzi Santa Clausom a Svatym Mikulasom je velky rozdiel, takze si na omyle...
takze aby ste vedeli mikulas a santa claus je uplne to iste len santa claus je pisane po anglicky uz ste pochopili??No a nevravim ze santa neexistuje len to musia byt obrovske cary aby prezil tu dlhu cestu
Ale nepapulujte Sväty Mikuláš je po anglicky Sant Nicolaus ciže v skratke Santa Claus tak nemudrujte je to tak a basta až na to že v ich predstavach je krajsie oblecený ako ten náš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
....dobre,teraz to idem precitat
Som cakala na darceky... Som sa skryla za kreslo... a tam zo steny vysiel Mikulas ale bol taky malicky... mohol mat takych 30cm... a ked ma zbadal, zmizol v stene...
A som presvedcena, ze som nemala halucinacie
my nie sme američaniaaa
dokonca som polovicu toho clanku precitala
a ked som bola malinka tak sa mi ten mikulas podobal na maminku kks..ja som potomok mikulasa no toto neni mozne!!!
ja osobne mam radsej predstavu Santa Clausa...
Neni to náhodou niečo jak biskupská čiapka či čo?
Aj pápež má takú dáku ...
Ešte raz si prečítaj tú @29 -iatku ...
Noo, hej, šak také nosí Mikuláš, biela by mala byť ak si dobre pamätám ...
a biskup má tiež takú?
Podľa mňa nejaký divný cirkevný hodnostár má tiež takú čiapku, ale neviem, nemám moc bohaté skúsenosti s cirkevnými hodnostármi