No myslim ze otazka je jasne, ale asi predsa ju konkretizujem
Mate volaky "dovod bytia" , ale ty ako samotna osoba! (a nie aky je zmysel zivota pre vsetkych ludi...) , a ked ano, tak aky a čo konkretne ak možeš prezradit
Pripadne aj ine komentare potesia
@sabnacke ja mam zivot prevazne na haku! ale tak zsilo by sa nieco predsa len, ked nemam nic potom to ide tazsie!
inak tiez nieco podobne by som mohol povedat!
@acvd43xa7w
1. porovnaj si prosim pouzivatelnost anglictiny a francuzstiny na Slovensku
2. ja anglicke slova v slovenskych vetach nepouzivam preto, ze "to lepsie znie" ale preto, ze v tej chvili ked pisem/hovorim, mi skor pride na um obcas anglicke slovo a ked viem, ze mi bude rozumiet tak nevidim dovod komplikovat si zivot
@ssnehulienka no a potom ta anglictina vyzera ako ku*va dialnicna, ked ju kazdy takto miesa, potom sa straca nas rodny jazyk do ehm nejakej riti, lebo vsade je amerika, vsade je anglicko... mna to irituje ak slovak ked k tomu nema dvovod ze nevravi s cudzincom alebo sa neuci vravi po anglicky, lahko ovplyvneny ludia co si nevazia vlastneho naroda :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Mate volaky "dovod bytia" , ale ty ako samotna osoba! (a nie aky je zmysel zivota pre vsetkych ludi...) , a ked ano, tak aky a čo konkretne ak možeš prezradit
Pripadne aj ine komentare potesia
som myslel ze to ludia viac poznaju
inak na google translate ked si hodis do francuzstiny tak je to skoro podobne
Teda, v posledných dňoch mám bohovskú kvalitu vlasov and it kinda gets me through the day.
ja som strašný utopista, tak si vieš predstaviť ako beriem život
inak tiez nieco podobne by som mohol povedat!
1. porovnaj si prosim pouzivatelnost anglictiny a francuzstiny na Slovensku
2. ja anglicke slova v slovenskych vetach nepouzivam preto, ze "to lepsie znie" ale preto, ze v tej chvili ked pisem/hovorim, mi skor pride na um obcas anglicke slovo a ked viem, ze mi bude rozumiet tak nevidim dovod komplikovat si zivot