Dobrý deň cez leto mi nejaká osoba poradila za čo ďakujem a preto som tu znova a chcem sa znova pýtať Aby ste ma pochopili .. meriam asi 168 alebo 167 cm vážim 57 kg a cez leto som mal 69 kg schudol som skôr zdravo ako nezdravo behával som bicyke
ja som zacala tak aktivnejsie a pravidelnejsie sportovat v 19tich a skor mam pocit, ze to mi sposobilo, ze som narastla este take 3cm, ale ja som zase z tych vyssich zien, v puberte som bola celkom este krpc az strenej vysky, od 15tich po cca 20ku som narastla necelych 10cm naviac, vtedy ked som najviac rastla som necvicila skoro vobec, ale ked som uz prestala pomaly rast, sa mi zdalo, ze prave sportom som narastla tie posledne cm, sice clovek vraj rastie do 26ky a myslim, ze silove cviky skor zastavuju rast u tych mladsich ako 15 rokov...
podľa mňa je to skôr vecou genetiky aký vysoký budeš, pokiaľ to fakt nepreháňaš, neberieš nejaké sajrajty... ale najlepšie by ti vedel odpovedať @bress
ked cvicis s vlastnou vahou neni sanca abys prestal rast do vysky! Sak to je zdrave normalne. Nehovorim keby mas 14 a jebes na mrtvolu 120 kg tak tam by uz PODLA MNA nieco s rastom sa mohlo ovplyvnit, ale s vlastnou vahou neni sanca. Ja cvicim prestavkami [zranenia slight_smile: od 15r s vahami a odvtedy som vyrastol urcite ! Aj ked nejsom ziadny obor ale podla mna genetika, kamarat tiez cvici zacal myslim v 14 tiez s vahami a je vysoky normalne rastie.
No neviem nepreháňam to mám čerstvých 15 asi tak mesiac ale tak neberem nič práveže sa stravujem normálne a ani stravu neupravujem to skôr keď začnem cvičiť ako starší 17-18 ak by som ešte chcel.. aj ja si myslím že to je skôr geneticky ale tak pre istotu som sa chcel opýtať kto sa viac do toho rozumie @momoglamorous ďakujem ja by som cvičil radšej až starší, ale keď ma to baví tak nechcem prestať páči sa mi že moja postava je čoraz lepšia
@majdo vsak cim skor si navyknes na sport tym lepsie, vedla mladych na to teraz kasle a ako dopadli ja som tiez okolo 13-15ky dost schudla a bala som sa, ze skor to mi zastavi rast a praveze som tie roky rastla pomerne rychlo, cize to uz zavisi od individualnej osobnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov