Lol, ja mam akosi pocit, ze som na dne cely zivot nieze by som sa v tom nejako utapala alebo co, som si vedoma toho, ze clovek nesmie byt tak nastaveni, ze ked som bola na dne a som na dne tak budem stale na dne, nie, snazim sa s tym bojovat ako vladzem ale zivot vie byt niekedy vazne velmi tazky a neprajny ale snazim sa na to nemysliet a verim, ze to bude raz dobre... Obcas si svojim sposobom aj posockujem lebo to potrebujem ale nemam nejake pocity lutosti nad sebou lebo taketo lutovanie sa je podla mna zbytocne. Aj ked mam uz pocity vselijake tak si vzdy viem o sebe pomysliet to najlepsie aj ked moje druhe ja mi vravi, ze som hlupa.
@kail91 zjavne ti nieco chyba. Kup si l-tryptofan a ktomu extrakt s rhodiola rosea (nepredavaju to v kazdej lekarni iba vo vacsich alebo v eshopoch) A k tomu vela, svetla, sportu, lasky, spanku a sexu.
Dakedy mi to príde jak keby bežný človek nemohol mať dobrý život.. jak keby furt do pi*i muselo dačo prísť aby to zase ten život zhoršilo.. Si pripadám jak v dajakom prijebanom seriály v ktorom sa v každej sérii objavuje nový a nový záporák a ten seriál nie a nie skončiť. Človek chce žiť normálny zasraný život, nemá žiadne vysoké nároky a aj tak sa to všetko furt musí doje*ávať krista tu..
U mna bolo 4 roky vsetko strasne napicu mala som depresie, brala lieky na ppp a nicila samu seba v destruktivnom vztahu ale odkedy som dala definitivnu bodku za schizofrenickym fetakom citim sa uzasne milujem svoj zivot lebo sa lepia na mna chlapi ktori sa ku mne chovaju ako ku princeznej konecne chodim povacsinou usmiata a vsetko je proste strasne super ...
A len rozmyslam nad tym preco ked som nebola stastna neodisla hned od toho co ma robilo nestastnou... ano bolelo to strasne..najviac prvykrat cely polrok neskor druhykrat 2 mesiace a naposledy tyzden a som uplne najviac happy
@kittan tak nejako docela si to vystihol stale nieco stale sa nieco meni a nikdy neni nic take ako bolo stale nieco nove a treba sa len prisposobovat a najst si sposob ako sa v tom citit dobre... @klaudiqaaa co tym myslis schizofrenickym fetakom ex-frajer ? @madtwatterph drhodiola rosea vyzera zaujimavo ale skor by som to hladal v cajovni ako cistu bylinu nie ako suplement chemicky
To sa stava kazdemu si myslim, tiez som srsala velmi dobrou energiou a momentalne upadam, zazivam emocne extremy, ktore sa u mna doteraz neprejavovali a verim, ze to raz skonci, aj ked momentalne je tato vizia velmi velmi daleko vzhladom na okolnosti
nestava sa mi to, 90% casu som velmi stastna a spokojna aj ked mam nejake problemy.. a ked pride nejaky vacsi problem zvycajne ma to nejako nezoberie celkovo aj ked to je relativne vazne, proste stale sa na to snazim pozerat so strasnym optimizmom a hlavne to bezodkladne riesit. takze nemavam nikdy take stavy ze teraz som strasne smutna a nenavidim cely svet, neviem ani v podstate ake to je. za co som asi vdacna no.
hlavne teda, ako by som to povedala.. ono je to take divne, ale mne je strasne casto trapne byt nestastna voci tym ludom ktori proste maju neskutocne nestastie, hocijake choroby a chudobu a ano ja viem ze to znie jak strasne klise, ale mna tieto veci hrozne trapia a myslim na ne kazdy den. a ked ma nahodou chyti nejaky naznak toho ze sa idem stazovat ako sa mam zle a byt z toho smutna, fakt si pomyslim luca ty si pica? a je mi uplne trapne za seba, ved mozem kazdy den len dakovat ako sa mam skvele oproti niektorym ludom, jasne ze by to mohlo byt aj ovela lepsie, ale akonahle si zmyslim na nejakych chorych ludi napr tak si poviem ze ked oni dokazu byt silni v takych situaciach, ja musim byt 20 krat silnejsia a ani sa nezamyslat nad kravinami a lutovat samu seba vo veciach, ktore su totalne nepodstatne.
a mozno aj to je aspon ciastocnym klucom k takemu osobnemu pocitu stastia, pozerat menej na seba a menej sa riesit, pripadne namiesto lutovania sa konat, a tu pozornost venovat viac inym (teraz tym myslim aj kamaratov, okolie atd).
a asi uz zase hrozne mudrujem, tak teda koncim no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
life is a fucking sinusoid.
A len rozmyslam nad tym preco ked som nebola stastna neodisla hned od toho co ma robilo nestastnou... ano bolelo to strasne..najviac prvykrat cely polrok neskor druhykrat 2 mesiace a naposledy tyzden a som uplne najviac happy
@klaudiqaaa co tym myslis schizofrenickym fetakom ex-frajer ?
@madtwatterph drhodiola rosea vyzera zaujimavo ale skor by som to hladal v cajovni ako cistu bylinu nie ako suplement chemicky
hlavne teda, ako by som to povedala.. ono je to take divne, ale mne je strasne casto trapne byt nestastna voci tym ludom ktori proste maju neskutocne nestastie, hocijake choroby a chudobu a ano ja viem ze to znie jak strasne klise, ale mna tieto veci hrozne trapia a myslim na ne kazdy den. a ked ma nahodou chyti nejaky naznak toho ze sa idem stazovat ako sa mam zle a byt z toho smutna, fakt si pomyslim luca ty si pica? a je mi uplne trapne za seba, ved mozem kazdy den len dakovat ako sa mam skvele oproti niektorym ludom, jasne ze by to mohlo byt aj ovela lepsie, ale akonahle si zmyslim na nejakych chorych ludi napr tak si poviem ze ked oni dokazu byt silni v takych situaciach, ja musim byt 20 krat silnejsia a ani sa nezamyslat nad kravinami a lutovat samu seba vo veciach, ktore su totalne nepodstatne.
a mozno aj to je aspon ciastocnym klucom k takemu osobnemu pocitu stastia, pozerat menej na seba a menej sa riesit, pripadne namiesto lutovania sa konat, a tu pozornost venovat viac inym (teraz tym myslim aj kamaratov, okolie atd).
a asi uz zase hrozne mudrujem, tak teda koncim no
@motyylia tesi ma
tie telesné všakovaké pocity, to je iba karosérija, povrch, fakáda