čaute birdzáci. Nemáte niekto skúsenosti refinancovaním úveru? Ako to prebieha a je možné refinancovať súčasný úver aj v inej banke ako súčasnej? Máte s tým niekto skúsenosti?
ja si myslim ze tvoja sucasna banka ta bude tlacit do toho aby si u nich ostal. je len na tebe ako si ocekujes ine banky, ich aktualne urokov sadzby a skryte poplatky, ktore ti mozu ponuknut. idealne je to obchodit osobne z banky do banky aby ti dali aktualne info. alebo potom pripadne najst dobreho (podotykan DOBREHO) financneho poradcu ktory vie velakrat vybavit lepsie uroky lebo ma kontakty. ale je to skor o tvojej sikovnosti ako vies s bankou vyjebat
@fakecocacolazero preto som sa pýtal či je to vôbec možné ísť do inej banky a tam skúsiť refinancovať nejak výhodnejšie súčasný úver a nedostať nejakú pokutu od súčasnej banky
@myzufcb1899 jasne ze nebude zadarmo. ale ty to neplatis, plati to banka sa mi tak zda pripadne to nejako je zahrnute v cene bytu ale to skor myslim ze neni tento pripad.
@chlorofyl aha. no jasné, ale ja sa pýtam na to refinancovanie kvôli tomu, že už mám cca rok a 3/4 v slsp účet na auto a tak mi napadlo, že by som ho skúsil refinancovať ak by to vyšlo výhodnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov