No to musi byt sranda. Ti co verite v reinkarnaciu . . . uvedomujete si, ze ked si davate take grilovane kurca, ze to moze byt niekto z rodiny povedzme uz 10 rokov mrtvy :p A co ked ho spracovali do fasirky?
@biancadetolle aha...tak potom jednoznačne niekto z týchto troch: Marc Anthony, Rea Garvey alebo Tobias Sammet (v prípade žeby som bol chlap ak by som mal byť žena... hmm... tu by som ostal asi u slovenskej speváčky a vlastne aj rodáčky...Barbary Haščákovej
Lebo často prichádzam do styku s postihnutými a síce takto nie,chcela by som vedieť ako sa ten človek cíti,ako to je nič nepočuť,žiť v totálnej slepote,alebo aj byť ochrnutý...
Nie preto,že som nejaký..vyhľadávač takýchto vecí.
@biancadetolle už len pre to, že by som vedela, ako ten človek dopadne, pre to, že by som vedela, s kým tá dotyčná bude žiť a to by ma väčšinou odradilo o tom, že by som sa chcela reinkarnovať do chlapa v tomto ohľade ani nehovoriac (hoci dobre, možno by som už nemala vlastné vedomie, ale to by som už zas nebola ja
@lenuska175 ja s postihnutými prichádzam do styku tiež často a mám medzi nimi dobrých kamarátov, dokonca sesterka je úplne slepá, takže trochu to poznám a dokonca som vyskúšala byť celý deň so zaviazanými očami a chôdzu bielou palicou.
@pojem ani ja, ale niekde som čítala o nejakej mačke, že ju dlho skúmali a vraj to môže byť Bethoven... neviem ako na to prišli, ja len hovorím čo som čítala
Btw, myslienka inkarnovat sa "do niekoho" mi pripada trochu pritiahnuta za vlasy. Ja som ja, kto iny sa do mna môze inkarnovat? Ak by sa aj inkarnoval do presnych podmienok do akych som sa narodil ja, jeho zivot by sa vyvijal inak...cize uz by to nebol moj zivot a nemozem povedat, ze sa inkarnoval " do mna"....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A na druhú časť neviem odpoveď.
Ale skúsila by som si byť :
-včelou
-psom
-vtákom
-rastlinou
-stromom
-chlapom
-nevidiacim/hluchým/nemým
@lenuska175 zaujímalo by ma, prečo slepý, chluchý, nemý...
@hajzelodkosti a nestačíš nám ty, jediný normálny?
@mielikki ...dvôvody?
Lebo často prichádzam do styku s postihnutými a síce takto nie,chcela by som vedieť ako sa ten človek cíti,ako to je nič nepočuť,žiť v totálnej slepote,alebo aj byť ochrnutý...
Nie preto,že som nejaký..vyhľadávač takýchto vecí.
Len by som to chcela vedieť pochopiť.
@newgeneration Hašťáčka je Košičanka? v
@mielikky nechcela by si byť Kleopatrou a zmeniť jej osud?
@matheusko ja by som bola jaternicou
Ale vážne... často mávam úplne živé sny, že som Kleopatrina otrokyňa a že ma vraždí. Niekto mi povedal, že to sa mi vo sne premieta môj bývalý život.
Nech sa snažím ako snažím, neviem si ťa predstaviť ako Hašťáčku, nežnú krásku
@krvaaa a nie je lepšie veriť, že smrťou nič nekončí?
Ale čisto hypoteticky, ak by som dostal druhý pokus, určite by som si to chcel skúsiť za iné pohlavie.
@1
veru dobrí vtip! Ale ja ti poviem ešte lepší, pretože v takom prípade som rád, že nie som normálny
@johnysheek ani IGC?
Neodpustím si poznámku...@nicmanenapada ľadová kráľovná.
keď napíšem, že dobrý vtip, tak to znamená, že je to dobrý (aspoň pokus) o vtip. Takže ti nenapadlo, že mi asi predsa len napadlo, že to vtip je?
hej, som
počkať... Ahááá, už mi doplo! Sakra, teraz sa na tom nemôžem smiať
k teme: pre mna je reinkarnacia takmer faktom.
Btw, myslienka inkarnovat sa "do niekoho" mi pripada trochu pritiahnuta za vlasy. Ja som ja, kto iny sa do mna môze inkarnovat? Ak by sa aj inkarnoval do presnych podmienok do akych som sa narodil ja, jeho zivot by sa vyvijal inak...cize uz by to nebol moj zivot a nemozem povedat, ze sa inkarnoval " do mna"....