Aj váas tak rozčuluje napr.reklama na šariš?Čo prinesu tu zarubnu a tak,robia z vychodnarov uplnych gadžov.Ale čo sa mi pači ake maju vymakane reklamy na coca colu,alebo kofolu a ta na tu zubnu pastu čo vypluje zub do umyvadla je sranda...akym ate nazor?
heh no tu reklamu som nevidel ale seru ma vyrazy ako gadzo a gadzovka...nechapem ako mozu bieli ludia pouzivat tieto primitivne ciganske vyrazy sami na seba...hold tot slovenska inteligencia
a z reklam ma najviac srala "milenci sa miluju" na kofolu
mna asi alen ajviac ako sa len da ešte štvu tie reklamy na čistiace prostriedky...jedna bab sa vyjadrila že ked uvidi na obrazovke rozžiarenu gazdinku tak okamžite prepina...
no neskutočne blbosti skuša si oblečenie v obchode a jej priatelka vytiahne vaniš či čo a podobne...somarinyyy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a z reklam ma najviac srala "milenci sa miluju" na kofolu
ved vidite ze uz sa aj forum zalozilo
mne sa najnovsie paci z reklam ta na t-mobile s tou duhou co spravi.. waaaa uplne peckova a este lepsia je ta hudba...*in love* ma peknu mislienku..
a na coca colu a kofolu su v poho reklamy az na tu s tymi milencami..
no neskutočne blbosti skuša si oblečenie v obchode a jej priatelka vytiahne vaniš či čo a podobne...somarinyyy