Rešpektujem, aj keď sa s daným životným štýlom nestotožňujem
Veď predsalen daná osoba vie najlepšie čo a prečo robí aj keď mne sa to môže zdať na prvý pohľad absurdné Závisí to aj od iných faktorov... od výchovy, cieľov, filozofie danej osoby... atď.
...mi napadlo teraz, že moja rodina si myslí, že keď som mladá, tak nič neviem a oni súčasne so svojím vekom zjedli aj všetku múdrosť sveta... bleh :ble:
mámvpičista je iné ako rešpektujúci... mámvpičista je ten čo mu ej to jedno.... rešpektujúceho to zaujíma ale rešpektuje... pokial by osoba oproti chcela názor jeho počuť, povie ale nenúti... mámvpičista má v piči, ňä?
ako co, ved nebudem respektovat nejakych pridrbanych nackov apod. len preto ze maju taky "zivotny postoj"
ale ak sa to pohybuje vramci plus minus normalnych medziach tak urcite ano. respektovat respektujem, ale instinktivne si logicky k sebe vyberam a pustam ludi ktori maju aspon podobne priority, zaujmy, pohlady, ciele a tak.
Rešpektujem životné štýly, postoje. Pretože sa snažím človeka pochopiť prečo má taký postoj, štýl života. Ale ak vidím, že mu to nerobí dobre, tak mu ponúkam lepšie riešenia.
Otvorenosť novým myšlienkam, neviem čo si pod tým predstavuješ. Ale voľnomyšlienkár nie som. :letim:
ani veľmi nie, väčšinou som presvedčená, že môj názor je správny a potrebujem ho vtĺkať aj iným... síce by som celkom rada akceptovala názory iných, ale som asi priveľmi tvrdohlavá
@tommyhot jednoznacne ti na to neviem dat odpoved, ale myslim ze obe kategorie by mi boli rovnako nesympaticke - ta prva ktora aj realne kona tak je jasne preco a ta skupina nackov ktoru opisujes ty...asi vseobecne preto, lebo nemam rada take typy ludi ktori si myslia ze su majstrami sveta, maju silne reci, chvastaju sa...ale v skutocnosti su to tupe padavky. (samozrejme tym nenavrhujem aby presli od slov k cinom ofc ...ale tak dufam ze sa chapeme)
takto nejak:
vypočujem si a akceptujem čokoľvek.
ale právo nerešpektovať napríklad akýkoľvek stupídny ideologický konštrukt alebo názory obhajujúce násilie a právo nazvať ich totálnym bullshitom si vyhradzujem.
ked ide o ludi na ktorych mi zalezi a ktorym ich zivotny styl skodi, alebo je podla mojho nazoru nespravny, tak mi to neda a musim nieco k tomu povedat..ale ked vidim ze im je to fuk,druhykrat uz kaslem na nich ved oni zistia aj sami
Ja som sice dost nekonvencny ale mam svoje hranice. Kazdy ma. Po tie hranice to tolerujeme a potom uz nie. Takze ked je niekto nacek tak to nerespektujem.
ale zas ok respektujem aj ked sa mi daco nepaci ale napr ked clovek kt mam rada robi daku blbost tak ho mam chut zbit a skor mu vypicujem ako by som bola mamvpicista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Veď predsalen daná osoba vie najlepšie čo a prečo robí aj keď mne sa to môže zdať na prvý pohľad absurdné Závisí to aj od iných faktorov... od výchovy, cieľov, filozofie danej osoby... atď.
Z toho vyvodím záver, že nemám problém
tolerujem ostatných, pokiaľ tie ich postoje nezasahujú do slobody iných, tak nech si robia podľa svojej ľubovôle
lenže častokrát môžeme počuť vetu ''ja mám na to právo!'', ale niektorí si neuvedomujú, že naše právo končí tam, kde začína právo toho druhého ..
ja som inak ''mampažista'', keďže nenadávam
ale ak sa to pohybuje vramci plus minus normalnych medziach tak urcite ano. respektovat respektujem, ale instinktivne si logicky k sebe vyberam a pustam ludi ktori maju aspon podobne priority, zaujmy, pohlady, ciele a tak.
Otvorenosť novým myšlienkam, neviem čo si pod tým predstavuješ. Ale voľnomyšlienkár nie som. :letim:
Mne je jedno co kto robi, v co veri a co uznava, ked neiniciuje nasilie na ostatnych, tak ma to nezaujima.
vypočujem si a akceptujem čokoľvek.
ale právo nerešpektovať napríklad akýkoľvek stupídny ideologický konštrukt alebo názory obhajujúce násilie a právo nazvať ich totálnym bullshitom si vyhradzujem.
ale zas ok respektujem aj ked sa mi daco nepaci ale napr ked clovek kt mam rada robi daku blbost tak ho mam chut zbit a skor mu vypicujem ako by som bola mamvpicista