je vam jedno ako chodite obleceni??musite ladit??čo vam vadi na obleceni??co mate najradsej?teplaky?rifle?koselu?ROZDELUJETE LUDI PODLA OBLECENIE?HODNOTITE ICH?(prosim nerieste moje pisanie bez mekcenov a dlznov a pravopisu UVEDOMUJEM SI TO A VIEM O TOM A
áno riešim oblečenie. po prvé ma to baví a po druhé myslím že oblečenie je dôležité už v dnešnej dobe. Ak niekto vyzerá ako šupák-trhan manažér sa z neho nestane aj keby mal neviem aký titul.No ani nie že rozdeľujem ale všímam si kto sa ako oblieka, myslím že oblečenie často odzrkadľuje osobnosť človeka.Hodnotím? no nehodnotím lebo niekto na to nemá prachy mne stačí ak má šaty čisté a keď nenosí kraťasy cez zimu a pod.
nie, nie je mi jedno, ako chodím oblečená...ak by som tvrdila opak, klamala by som....
či musím ladiť? nemusím...ale prečo neladiť, ak mám tú možnosť a dostatok vecí na kombinovanie..
milujem šaty, sukne, ale rovnako aj rifle/nohavice a rozličné topy, či korzety...jednoducho, nosím všetko....
a nie, ľudí podľa oblečenia neškatuľkujem...aj keď, v niektorých prípadoch o nositeľovi oblečenie čo to napovie (napr. pokrčená košeľa-zaneprázdnenosť/lenivosť...atď)
nemám rada kriklavé farby a nepáčia sa mi kriklavé šnúrky.ale najradšej nosím bielu a čiernu farbu..a najradšej nosím úzke rifle a sukňu.a nepáčia si mi legíny z krátkym tričkom..ale páčia sa mi čierne rifle a také dlhé svetry..a najradšej nosím kožúch..
nie je mi jedno ako chodim oblecene, co si dam na seba si musim vzdy premyslet podla pocasia a ako to k sebe hodi, obliekam sa elegantne, nosim vzdy podpatky, vacsinou saty a sukne s bluzkou alebo kosielkou, na to kabat a sal na jesen tenisky som mala naposledy mozno pred 4 rokmi na sebe a teplaky len ked cvicim Na noc mam vacsinou satenovu nocnu koselu
ľudí nesúdim podľa oblečenia, ale vždy im kukám na ponožky (zlozvyk , milujem ponožky, najobľúbenejšia časť oblečenia moja
no nie, žeby ma trhalo, keď neladím, ale už asi 3 roky sa pokúšam ladiť a už som v tom taká, že podvedome si obliekam aj spodnú bielizeň, čo mi ladí a všimnem si to, až keď dojdem domov , ale tak obvykle chodím v čiernofialovom /čiernomodrom/čiernobielom/čiernočervenom... alebo max. 3 farby .. a ladím si farbu ponožiek k farbe trička a farbu nohavíc k farbe mikiny alebo že sveter pásiky + ponožky pásiky... alebo tak podobne
vadia mi svetre, čo sa furt vyžmoľkajú, na sebe mi vadia voľné veci (okrem tričiek HIM a domáceho oblečenia) , hrubé veci, bo vyzerám ako medveď a dolu neuúzke nohavice... a ešte niečo ale už si nespomeniem... najradšej mám tričká na ramienka a úzke čierne nohavice/minisukňu/roztrhané rifle/legíny asi.. + pyramídkový opasok, číňany, sk8ty .. a kockované košele ešte a tak asi všetko
tak, nie je mi jedno, čo mám na sebe (teda, ak som doma, kde ma nikto nevidí tak vtedy hej, ale akonáhle vyleziem z domu...), zvlášť, keď mám an to náladu
a inak... iní nech si nosia čo chcú, ale ak to bude enormne ohyzdné alebo bude veľmi vykúkať zapínanie podprsenky a podobné neduhy, tak to mi nedá neokomentovať človeku, čo je vtedy v mojej blízkosti
Rozhodne mi to nie je jedno. Nosím dosť často obleky, aj kvôli práci, ale už som si na to zvykol, a cítim sa v nich najlepšie. Triko a tenisky sú vyhradené jedine na chatu, do lesa alebo na ryby
Tak jasné, že riešim...Pokiaľ je to ružové, trblietavé, šupinkové, tigrované, sieťkované alebo latexové, tak to proste na seba NENAVLEČIEM....neoblečiem si nič, v čom sa necítim pohodlne, takisto si neobujem 15 cm opätky, keďže by som sa v tom prinajlepšom dolámala...
...a jediné, čo riešim na druhých je, keď 10ročné dievčatká nosia opasky namiesto sukieň, keďže mi to príde kus proti prírode..that´s all...
ja a ladenie nejde do kopy Keby bolo na mne tak to vyzerá tak, že tepláky mikina a ide sa Nemusí to byť len takto skombinované ale ja hlavne nosím také veci, v ktorých mi je pohodlne. Ale mojej rodine sa to nepáči tak ma ladia oni. Aby mi gumička ladila, topánky a tak ďalej a ja osobne nemusím nič robiť Iba môžem povedať "toto si neoblečem" a je to A ešte veeľmi rada farebné veci Také pestrofarebné kombinácie
odkedy byvam v londyne tak strasne som zacala nakupovat, ladit, dokonca mam uz problem ktory som nikdy predtym nemavala: stojim pred skrinou plnou veci a vzdycham ze si nemam co obliect do prace. a ano, davam si pozor na to co si obliekam, lebo do prace musim. a nehodnotim ludi podla oblecenia, lebo to co vidis rano nemusis vidiet vecer
Nie je mi to jedno v tom ohľade, že by to malo byť praktické, pohodlné, prispôsobené tomu, čo práve budem robiť a nedovolím si kombinovať nevhodné farby/odtiene.
Zalezi mi na obleceni, viem sa nastastie vzdy dobre zladit. Na Slovensku nakupujem minimalne, ajtak su tu zahranicne znacky dost predrazene a skoro ziaden vyber, niekedy aj dvojnasobne ceny, to kupujem vacsinou na letiskach, alebo naposledy v Turecku, lepsie obchody a oblecenie som este nikde nevidela.
riešim to, či mi bude v tom moc teplo (cez leto) alebo moc zima )cez zimu) a to, či mi to je pohodlné...
väčšinou mi však nezáleži na tom ako som oblečená, ale zladiť sa viem a občas vyzerám fakt dobre a občas sa viem dokafrať úplne a občas vyzerám ako tirolský turista
riešim oblečenie, nie je mi jedno ako chodím oblečená, na oblečení mi vadí absolútny nezáujem o oblečenie, najradšej mám šaty a vysoké sukne, rozdeľujem ľudí na základe oblečenia ak ním evidentne vyjadrujú nejaký životný postoj, nehodnotím ich
nosím to čo sa mne samej páči a v čom sa cítim dobre. jediné kedy riešim , to že mňa riešia iný je prípad, keď sa ma niekto spýta, či som emo, len za to, že častejšie ako často nosím čiernu a ružovú. Inak také pokriky niekedy, že socka, metlák, sú mi srdečne ukradnuté.Verím v to, že je jedno , čo má človek oblečené, ale ak sa on sám v tom nebude cítiť dobre, nebude v tom ani dobre vyzerať.
a na ostatných mi kolú oči ,legíny a k nim len bunda do pása , najmä ak tá baba má okolo 95 a viac kilo a potom barbie štýl.inak prežijem
@nathalicatko akoze jej styl obliekania nie je zly, ale ja by som sa tak neobliekala ale niekto komu sa paaci sportovy styl by ju pochvalil, vie to zladit, ale ja mam radsej veci jednoduche s nejakou jednou vyraznou vecou, napriklad koktailove saty s velkou maslou
Som skôr toho názoru,že šaty robia človeka Dokážu povedať o človeku dosť veľa...preto si potrpím na detaily a maximálnu zladenosť doplnkov vo všetkom nielen,čo sa týka oblečenia A hlavne,ľudia by mali spisôsobiť štýl obliekania svojej postave,žiadne extrémy. Osobne milujem elegantné kúsky, lodičky,kabáty...a ako hovorí @luc.ka - košele! hlavne na mužoch sú neskutočne sexi
Nie je mi to jedno. Obliekať sa ma baví (hlavne ak je čo si obliekať) a hlavne sa snažím ladiť či kombinovať. Nepáči sa mi ak sa ženy obliekajú nežensky, či lacno (nevkusne skombinované). Pričom mám rada všetko čo mi sedí. Ale úprimne, v odvážnejších kúskoch či veciach, ktoré zvýrazňujú postavu sa trošku hanbím
Nehodnotím ľudí podľa oblečenia ale utváram si názor ak vidím, že oblečením vyjadruje nejaký životný postoj.
Poznámka pomimo, obzvláš u mužského pokolenia je to medzi prvými vecami čo si všímam
je vam jedno ako chodite obleceni?? -> To teda ku*va NIKDY!
musite ladit?? -> VŽDY!
)čo vam vadi na obleceni?? -> Vadí mi, keď sa ľudia oblečú ako lazníci...napríklad spolužiak chodí -> voľné o ničom triko, rozšírené gate na steeloch a farebnme k sebe nič nejde...
co mate najradsej?teplaky?rifle?koselu? -> Aj keď som chalan, často nosím sukne...takže asi toľko...
ROZDELUJETE LUDI PODLA OBLECENIE? -> Samozrejme´...teda ako skamarátiť sa dokážem s hocikým, ale keby predo mňa postaviili niekoho rockovo oblečeného a niekoho bez štzýlu, vyberiem si rockera, zatiaľčo ostatní toho druhého.
HODNOTITE ICH? -> errrr.....na prvý pohľad určite áno.
tak trochu nech mi to aj ladi...ale hlavne sa predovsetkym musim citit pohodlne ja sam v tom.. neznasal som napr. ked som musel chodit v obleku...a v poltopankach....to som trpel jak pes vtedy...plastikovy golier na koseli..kravata...waaaa...uz nie..
riešim..myslím že každá baba,ale aj chalani rieša..no zvačša proste občas mi je jedno ako sa oblečiem..nepotrebujem stále ladiť..ale tak šaty robia človeka nemám tiež rada..kvetinové vzory,ružové,tygrované skor čierne veci,ale nad tým proste aj tak treba uvažovat
sú rána keď vstanem skôr a vymýšľam čo oblečiem ako k čomu ladiť, dopĺňať a k tomu také náušnice a taký prsteň a taký náramok a mám dni, keď mám v riti, vstanem vo vyťahanom tričku nightwish, ani nedám podprsenku natiahnem nohavice prvé čo skočia pod ruku, ponožky a hajde do školy.
proste... záleží to od nálady.
ale keď už, väčšinu vecí mám hnedých, oranžových, kvietkovaných, indicko-vzorovaných, červených, čiernych takže s kombináciou nemám problém, nakombinujem si všetko. A rada mám takzvaný mužský steampunk , kombinujem to s ľahkým etno a istou dávkou vlastnej šialenosti, ... povedzme že rada experimentujem to by bolo asi tak všetko.
poväčšinou sa snažím zladiť ale niekedy, hlavne keď zaspím, dám na seba veci čo som mala predošlí deň ale obmením jeden kus spodné prádlo pravdaže čisté
a strašne rada veci kombinujem, ladím lenže smola je tá že ma nebavia furt rovnaké ale obmienané kombinácie... nuž ale čo si človek počne keď má obmedzený šatník
podľa toho čo v tom oblečení idem robiť. do školy a do práce sa vždy snažím zladiť. ale ja som veľká konzerva v oblečení - milujem kombináciu bielej a čiernej a väčšinou - ak mám na sebe nejakú farbu - tak je to biele/čierne + niečo farebné. Inými slovami - farebný kúsok vždy k bielej alebo čiernej.
No a najviac vecí mám čiernych - topánky, bundy - z 90% čierne, aby sa mi dobre kombinovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
či musím ladiť? nemusím...ale prečo neladiť, ak mám tú možnosť a dostatok vecí na kombinovanie..
milujem šaty, sukne, ale rovnako aj rifle/nohavice a rozličné topy, či korzety...jednoducho, nosím všetko....
a nie, ľudí podľa oblečenia neškatuľkujem...aj keď, v niektorých prípadoch o nositeľovi oblečenie čo to napovie (napr. pokrčená košeľa-zaneprázdnenosť/lenivosť...atď)
a k téme, riešim oblečenie, neškatuľkujem, i keď podľa oblečenia viem zvyčajne uhádnuť aký človek je...a hlavne podľa topánok!
ale štýl je dôležitý, čím skôr to ľudia pochopia, tým lepšie
@pumaamravec ty si ako moja strašia sestra...
no nie, žeby ma trhalo, keď neladím, ale už asi 3 roky sa pokúšam ladiť a už som v tom taká, že podvedome si obliekam aj spodnú bielizeň, čo mi ladí a všimnem si to, až keď dojdem domov , ale tak obvykle chodím v čiernofialovom /čiernomodrom/čiernobielom/čiernočervenom... alebo max. 3 farby .. a ladím si farbu ponožiek k farbe trička a farbu nohavíc k farbe mikiny alebo že sveter pásiky + ponožky pásiky... alebo tak podobne
vadia mi svetre, čo sa furt vyžmoľkajú, na sebe mi vadia voľné veci (okrem tričiek HIM a domáceho oblečenia) , hrubé veci, bo vyzerám ako medveď a dolu neuúzke nohavice... a ešte niečo ale už si nespomeniem... najradšej mám tričká na ramienka a úzke čierne nohavice/minisukňu/roztrhané rifle/legíny asi.. + pyramídkový opasok, číňany, sk8ty .. a kockované košele ešte a tak asi všetko
a inak... iní nech si nosia čo chcú, ale ak to bude enormne ohyzdné alebo bude veľmi vykúkať zapínanie podprsenky a podobné neduhy, tak to mi nedá neokomentovať človeku, čo je vtedy v mojej blízkosti
Áno, všímam si to, a častokrát mám predsudky.
@pumaamravec Tvoj štýl sa mi fakt páči
...a jediné, čo riešim na druhých je, keď 10ročné dievčatká nosia opasky namiesto sukieň, keďže mi to príde kus proti prírode..that´s all...
ale úplne najradšej mám na sebe svoje sivé chlapské tepláky a biele tielko to je moje!!!
A ľudí podľa oblečenia nesúdim,pokiaľ nie je to oblečenie nehorázne špinavé alebo smradľavé
len tolko
väčšinou mi však nezáleži na tom ako som oblečená, ale zladiť sa viem a občas vyzerám fakt dobre a občas sa viem dokafrať úplne a občas vyzerám ako tirolský turista
a na ostatných mi kolú oči ,legíny a k nim len bunda do pása , najmä ak tá baba má okolo 95 a viac kilo a potom barbie štýl.inak prežijem
@weeman dakujem mne sa zas pacia obleky na chlapoch
Nehodnotím ľudí podľa oblečenia ale utváram si názor ak vidím, že oblečením vyjadruje nejaký životný postoj.
Poznámka pomimo, obzvláš u mužského pokolenia je to medzi prvými vecami čo si všímam
je vam jedno ako chodite obleceni?? -> To teda ku*va NIKDY!
musite ladit?? -> VŽDY!
)čo vam vadi na obleceni?? -> Vadí mi, keď sa ľudia oblečú ako lazníci...napríklad spolužiak chodí -> voľné o ničom triko, rozšírené gate na steeloch a farebnme k sebe nič nejde...
co mate najradsej?teplaky?rifle?koselu? -> Aj keď som chalan, často nosím sukne...takže asi toľko...
ROZDELUJETE LUDI PODLA OBLECENIE? -> Samozrejme´...teda ako skamarátiť sa dokážem s hocikým, ale keby predo mňa postaviili niekoho rockovo oblečeného a niekoho bez štzýlu, vyberiem si rockera, zatiaľčo ostatní toho druhého.
HODNOTITE ICH? -> errrr.....na prvý pohľad určite áno.
sú rána keď vstanem skôr a vymýšľam čo oblečiem ako k čomu ladiť, dopĺňať a k tomu také náušnice a taký prsteň a taký náramok a mám dni, keď mám v riti, vstanem vo vyťahanom tričku nightwish, ani nedám podprsenku natiahnem nohavice prvé čo skočia pod ruku, ponožky a hajde do školy.
proste... záleží to od nálady.
ale keď už, väčšinu vecí mám hnedých, oranžových, kvietkovaných, indicko-vzorovaných, červených, čiernych takže s kombináciou nemám problém, nakombinujem si všetko. A rada mám takzvaný mužský steampunk , kombinujem to s ľahkým etno a istou dávkou vlastnej šialenosti, ... povedzme že rada experimentujem to by bolo asi tak všetko.
a strašne rada veci kombinujem, ladím lenže smola je tá že ma nebavia furt rovnaké ale obmienané kombinácie... nuž ale čo si človek počne keď má obmedzený šatník
No a najviac vecí mám čiernych - topánky, bundy - z 90% čierne, aby sa mi dobre kombinovalo
Ale čo vždy zlaďujem - je líčenie k oblečeniu
Ale prepáčte, keď vidím peroxidovú blondínku a leopardími legínami, flitrovaním ružovým tričkom a oko má väčšie ako hlavu, nebude môjho gusta.