Aký je váš názor na jeho účinkovanie vo vláde? Stotožňujete sa s jeho názormi, alebo naopak ste zásadne proti nemu? A čo hovoríte na akutálny jeho názor - chce zaviesť do škôl dôkladnejšie vyučovanie slovenskej histórie. Má pravdu že dnešná mládež je dosť
Fico je populisticky kreten... Nic viac, jeho dobornost je mensia nez prvaka na ZS. Je to kreten najvyssieho kalibru. A to ze sa decka nechcu ucit dejepis nezlepsi tym ze im este prida...
Ja osobne proti dejepisu a uceniu slovenskej historie nic nemam, ono je fajn, ked mame zaklady svojich dejin v sebe, ale myslim si, ze dobra ucitelka dost nauci, ale neznasam ucitelky typu "Ja mozem celu hodinu tu sediet, nepoviem vam ani slovo, svojich 300 korun aj tak dostanem, nebudem sa tu s vami rozculovat".
Mne vadi, ze ucitelky - cest vynimkam, su tam pre peniaze, ja viem, ze je to praca ako kazda ina, ale preco si to vybrali, preco nemaju chut nieco naucit? A tu nepomoze ziaden Fico, ale ani iny premier, je jedno kto nim je, proste sa mi nepaci, ze cele slovenske skolstvo upada, nejde o to, ze sa nariadi ucit viac o historii. Skolstvu chybaju ucitelia, kde su ti ucitelia co boli pred sto rokmi, ktori chceli nieco naucit? To sa mi nepaci, ale to nie je len o dejepise, to je o vsetkom, mne osobne vsak ucenie historie svojej krajiny by nevadilo, naopak, je to fajn, i ked ja uz som na vyske, cize mi to moze byt jedno
ano presne tak, vsetk oje to na uciteloch, a ja som mala na prvom taku dobru ucitelku z nemenovaneho predmetu , klanali sme sa jej, zboznovali, vsetko mozne, a potom prisla opucha z lord of the rings, prsk, grrr, prd sme vedeli, hodiny o nicom
z dejaku sme mali dobre ucky, a vo stvrtom trochu leniveho ucitela, no ale co uz...aj mne je to jedno, ja sa uz venujem len svojim oblastiam
Bože ľudia, neviem k čom smeruje táto diskusia, keď viete dobre, že aj tak nikdy nebude každý spokojný s politickou situáciou u nás!!!Veď o čom by sa ľudia stále vadili, ak nie o politike...ale ja osobne si myslím, že táto vláda je oveľa objektívnejšia ako tá predošlá...aj keď aj tak si všetci len berú pre seba do vrecka....ale čo už.A myslím, že má pravdu s tým vyučovaním dejín.Stretla som sa už aj s tým, že 17-ročné dievča nevedela odpovedať na otázku:"Koľko trvala 30-ročná vojna!!!"Tak keď už má také nízke iq, ta nech ju to aspoň na dejepise naučia
Tomas : mno nie vzdy je to vina vyucujuceho, dnesne decka maju akosi cely vucbovy proces na haku, a pasivny postoj zo strany ucitelov je len vysledkom toho ze ty mali mamrdi sa povacsinou nechcu ucit
Ak ma vyucujucici takychto tried 10 a ta 11 je normalna necakaj ze tam naderie entuziazmus, jednoducho ho ta praca prestane bavit
Inak plne suhlasim aby sa zacalo stavat v buducej generacii nieco ako narodne povedomie bo tu nic take neni - co je velka skoda bo si myslim ze aj ked sme maly narod mame byt na co hrdy a hlavne na to ze sme Slovaci
Co sa tyka Ficovej vlady - uplny suhlas (zatial) cas ukaze ci sa to tu pohne k lepsiemu - zatial sa mu vycitat nic neda, urcite je vsak mensie zlo ako Miki
My mame paradneho profesora dejepisu. Nasa trieda ma "najlepsiu" povest na skole, ale na jeho hodinach vsetcu cusime a pocuvme. Proste rozprava putavo, ku vsetkemu hovori svoj nazor, pyta sa na nas, na znamkach sa vzdy vieme dohodnut v pohode na kompromise a k tomu kazdy rok robi historicke vylety do zahranicia. Predminule po stopach Habsburgovcov v Rakusku a nemecku, minuly rok v Luxembursku, Belgicku, Holandsku na Waterloo a tak a tento rok Svajciarsko a Lichtenstajnsko. Si uz bz tych vyletov neviem predstavit rok... Myslim, ze sme vychitli naj profaka... Keby bol iny Fico by to aj tak nevedel zmenit... Ten nech sa len stara o ekonomicku stranku Slovenska a bude fajn
Fico je vlastenec nepochybujem o nom to ze chce splnit co nasluboval o tom nepochybujem otazne skor je ci sa mu to podari lebo akosik je sam proti svetu
Ja Ficovi prajem nech urobí čo najviac dobré pre tento štát...no hlavne sa mi páči jeho chladný postoj voči západnej Európe a USA - to je ozajstný politik, politik ktorý si nenechá všetko určovať podla iných ale používa aspoň trochu aj vlastnú hlavu. Myslím že taký "vojvoda" ako je Fico už Slovensko dlho nemalo..
1. Je to politik, ktory ako prvy ma precvedcil, ze vie aj splnit (zatial) uvidime ze ako sa zachova o dva roky.
2. pred volbami som sledoval, tak kusok viac politiku a po vimenach nazorov z mikim som dospel k to mu, ze slovensko potrebuje vaznu zmenu. Den vo lieb som povedal: Verte alebo neverte fico to vihra. Vidime visledok fico je nas premier.
3. Co sa tika politiky stale sa najdu ludia, ktori budu nadavat na politikov, ze nic nespravili. Mam najradcej tych ludi, ktori nadavaju ale volit vôbec neboli len povedali: Na co ja pojdem volit nieko ho aby si nahrabal do vrecka kes
Povecme si narovinu, ze aj vy kebi ste boli na takych miestach, tak by ste sa iste ale iste nabalili cest vinimkam...
Fico nespravil este nic! Suhlasim s Jp, je to len tlc-huba.
Zatial zne co nesial, ekonomika je nastartovana jak lokomotiva no on nepridava do kotla ale akurat ju nechava na neutrali a ide rozbijat kolajnice-vid zdanenie platu nad 54 000 ci kolko je to, novy zakonnik prace, ktory bude mat presne opacny ucinok nez ochrana zamestnanca, prave naopak zamestnavatelia budu menej zamestnavat. A najlepsie je ze Fico vykrikoval jak je nasa ekonomika vprdeli, hlavne ze mame rast HDP 7,9% , mena je pod 35SK za Euro co sice nie je dobre pre export ale splname maastritske kriteria. Inflacia je tiez nizka a nezamestnanost postupne klesa. A vdaka comu? Tym hnusnym reformam ktore mali byt neefektivne.
Najvacsia haluz je ze su tam sami kreteni vid Urbani a jeho slavne vyroky odskodnit lyziarske strediska, to kde sme preboha? Taktiez pan minister spravodlivosti je tiez pekny vtacik, zrusit specialne sudy aby sa tu mafia mala lepsie...
V minulej vlade boli aspon aky taky experti co sa tyka ich oboru: Miklos-financie, Kukan-zahranicne veci. Teraz je tam bordel.
A tie Ficove cool vylety do Lybie a pod. komunistickch krajin su ozaj vtipne, mozno uz tento rok pojdeme mavat na 1. Maja znova do ulic!
Ale ved jasne... Uz len tie sluby o tom odskodneni "obeti" nebankovych subjektov BMG, Horizont a pod je blbost. Preco by mali? Stat im jasne povedal
a)ide o NEbankovy subjekt - z toho dovodu niesu jeho vklady kryte
b)Ide o rizikovu investiciu... ak niekto veri 40% vynosu je prinajmensom nedomyslavy.
Ludia tam strkali peniaze pre vidinu rychleho a jednoducheho zisku.Stat nemohol nic v danom pripade robit. Ma zakazat kazdu s.r.o, ktora slubuje nesplnitelne.?
Ti ludia spravili volovinu, ze danemu subjektu uverili.Zevraj vlada by mala na odskodnenie klientov nebankovych subjektov pouzit sto milionov korun... to podla tv TA3 ... pri pocte 300-tisíc poskodenych by na jedneho pripadalo necelých 350 korún.../ pôvodne požadovali Ficovci 3,6 mld korun ... ked sa dostali k moci a zistili, ze peniaze sa nekotia sami od seba, rychlo zlavili ... /no ... takze sa musim spytat... neviem sice koho, ale musim :
Fico si odskrtne, ze jeden predvolebny slub je splneny...
že 350,- korun na osobu je srandovna suma, o tom ani nemusim hovorit ... / ja absolutne nesuhlasim ani s touto sumou /
takze cele to odskodnenie je jedna velka fraska, keby Fico tak sialene netuzil po premierskom kresle ...
Aj tych 100 mililnov by sa urcite niekde zislo ... pre detske domovy, opatrovatelske sluzby, rychlu zdravotnu pomoc - ale nie ... sluby treba dodrzat, vsak, pan Fico ?
Kua vy ste ale debili vazne!!!! sak ako znizenie cien plynu nafty korigovanie poplatkov za lekara a pod. je pre Vas nic ????
Ste debilni ozaj - ale ja sa potesim az budete musiet sami platit vsetko co za vas platia fotrovci potom bude pre vas kazda koruna draha !!!! a najlepsie bude az skoci do vlady taky Mikino a spol nach vas vycucaju z majetkov ha
A tak mimochodom...kto dovolil aby vzikli nebankové subjekty BMG, Horozont...? Hmm? Bola to Dzurindova vláda, a pri tom Miki dobre vedel že je to jeden veľý podvod..ked má takých "výborých" ekonómov tak mal zakročiť proti nim. Miki zasa nie je taký andelík...
A co mal robit?? Zakazat kazdu spolocnost, ktora sa mu zdala podozriva?? Tak tu by mu urcite povolili... Nejake dokazy musel proti nim mat a ked nemal nemohol zakrocit...
Black Angel: ak si myslis ze znizenie cien plynu a nafty sposobil fico tak potom nechapes ani vyznamu svetova ekonomika, dopyt a ponuka. Klesli ceny nafty lebo klesla cena ropy na svetovom trhu, a kedze klesla nafta tak klesol aj plyn. A tie poplatky na lekara je ubranie zdravotnictvu, ale tie peniaze uz nema odkial dodotovat. Najprv sa nauc veciam rozumiet nez tresknes taku P*covinu...
Sakul: Takze podla teba by mal byt kazdy podnikatel prevereny a ci nechce nahodou niekoho okradnut? Takouto perzekuciou by nechcel podnikat nikto. Inak jak hovori L.a. , to ze to bolo podozrive neznamena ze to mozu len tak zavriet. A nemali byt ludia sprosti ved take uroky to je do oci bijuca HOVADINA, nemali byt ludia taki sprosti. Tak im treba....
Majlos: tak potom v pohodeee, Miki za nič nemôže, o nič on muzikant... Však on je predseda vlády!!! On musí mať teda ozaj výborných ekonómov ked ani základy ekonomiky neviedia že 30-40% úroky ti nikto, nikdy nemôže dať...ved to je hlúpe!!! Lenže to je vysoká politika, pretože z toho mal zisky asi aj náš Miky...nikto nejde do kšeftu z ktorého nič nie je...
Sakul: Ale to bola nebankova institucia, ktora nie je pod dozorom CB takze nemohli nic robit. To mas to iste ako tie rychle pozicky, tiez nemozes im nakazat kolko si maju dat urok, to je dokonala blbost. Sam hovoirs ze to je hlupe, aspon vidis kolko mame na slovensku hlupakov co do toho dali kes. Tak im treba...
takze myslite toho komunistického pajaca co nam teraz vladne a chcete nanho moj nazor?takze dobre na slovensku tazi momentalne z minulej vlady a velmi silnej ekonomiky.Jeho vlada ako prva nemusela ohlasit to nepopularne utahovanie opaskov,naopak mohla si dovolit ich trosku povolit.len mam strach ze ich povolia az prilis a dostaneme sa pekne krasne spat do doby mr. meciara a lexu.
teraz troska zahranicna politika ktora je uplne otrasna.Ujko si asi neuvedomuje ze nas sleduje europska unia.ved na kubanske velvyslanectvo oslavovat komunisticku revoluciu?kam toto speje...alebo zahranicna cesta do lybie...to tu uz mozeme rovno stavat vycvikove tabory pre teroristov. ale co uz komunista sa nezaprie..
a este njeco ma na nom stve...co sa ma co starat aku poistovnu mam.co ma on moze prepoistit?ved v ustave mam zakotvene svoje prava tak nech mi ich aj laskavo neporusuje a garantuje to cakam ja od statu...
a konecne k teme...podla mna zalezi aj na ucitelovi dejepisu co povie tym ziakom a ci si spravi aj pracu nad ramec...my mame skveleho profesora,ktory nam vsetko vysvetli a hlavne inak a viac ako je to v ucebnici...tak podla mna najat poriadnych ucitelov dejepisu takych co to bavi a nie kazdeho kto ma atestaciu na to lenze kde ich zohnat to je dalsi problem...tolko moj skromny prispevok
Chcem dodať jednu maličkosť. Z dažďa pod odkvap. Miki celú strednú vrstvu (urobil z nich prakticky sociálnu vrstvu) predal ako lacnú pracovnú silu založenú na obohacovaní veľkých nadnárodných firiem. Títo ľudia nemajú, ak niečo nezdedili žiadnu šancu zarobiť si na základné životné potreby ako dom a malé auto. V komunizme sa to dalo. Otec a matka sú normálny ľudia, ktorý dom v pohode splatili. Prečo sa niekto nezamyslí, že musela tak prudko klesnúť životná úroveň, ktorá sa nevracia späť, vráti sa možno o takých 20rokov? Neviete, aké je to chodiť do roboty a nič z toho nemať, iba prežiť. VY TO NEPOCHOPÍTE!!! Neviete, že táto dĺžka chudoby zabíja, a je spôsobená túžbou silných firiem po zisku. Ak nejaký nemec v Nemecku zarobí pri tej istej práci nepomerne viac peňazí ako na Slovensku - a to majú daňové prázdniny, tak to je účelné, systematické vykorisťovanie. No s tým ťažko urobia niečo aj politici.
Fico je ďaľší extrém. Ale Ešte nikto zatiaľ presne nevie, kadiaľ povedú jeho cesty. Fico je plod nespokojnosti väčšiny obyvateľstva!!! Snáď najväčší prínos je môcť ísť do zahraničia, či študovať, čo by malo viesť k vyššej inteligencii obyvateľstva. Potom sa snáď niečo zmení. Je to na Vás - NOVEJ GENERÁCII, či sa nedáte zviesť nečesnostiam. Takéto nečesnosti tzv.demokracie je vidieť napr. v Rusku. Zamyslite sa nad tým! Ako vidíte, dokážu ovplyvňovať celé masy ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mne vadi, ze ucitelky - cest vynimkam, su tam pre peniaze, ja viem, ze je to praca ako kazda ina, ale preco si to vybrali, preco nemaju chut nieco naucit? A tu nepomoze ziaden Fico, ale ani iny premier, je jedno kto nim je, proste sa mi nepaci, ze cele slovenske skolstvo upada, nejde o to, ze sa nariadi ucit viac o historii. Skolstvu chybaju ucitelia, kde su ti ucitelia co boli pred sto rokmi, ktori chceli nieco naucit? To sa mi nepaci, ale to nie je len o dejepise, to je o vsetkom, mne osobne vsak ucenie historie svojej krajiny by nevadilo, naopak, je to fajn, i ked ja uz som na vyske, cize mi to moze byt jedno
z dejaku sme mali dobre ucky, a vo stvrtom trochu leniveho ucitela, no ale co uz...aj mne je to jedno, ja sa uz venujem len svojim oblastiam
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Ak ma vyucujucici takychto tried 10 a ta 11 je normalna necakaj ze tam naderie entuziazmus, jednoducho ho ta praca prestane bavit
Inak plne suhlasim aby sa zacalo stavat v buducej generacii nieco ako narodne povedomie bo tu nic take neni - co je velka skoda bo si myslim ze aj ked sme maly narod mame byt na co hrdy a hlavne na to ze sme Slovaci
Co sa tyka Ficovej vlady - uplny suhlas (zatial) cas ukaze ci sa to tu pohne k lepsiemu - zatial sa mu vycitat nic neda, urcite je vsak mensie zlo ako Miki
Podľa mňa mu treba dať šancu...
A rozhodovať sa o ňom až potom, keď už budeme vedieť či uspel alebo naopak sklamal...
"Dnes sa budeme rozprávať, ako máte radi pána Fica."
Prihlási se Anička a hovorí:
"Ja ho mám tak rada, že by som si ho nechala vytetovať na rameno."
Pani učiteľka se jej pýta, prečo.
Anička odpovie:
"Pretože keď budem rásť, tak pán Fico bude rásť so mnou."
Prihlási se Janko:
"Ja by som si ho nechal vytetovať na pipíka."
Pani učiteľka se spýta:
"Prečo práve tam?"
Janko: "No, buď pôjde do piče alebo bude visieť."
tých 20% mu chýba za tie politické nominácie čo furt robia, ale Miki to robil tiež...
a miki bol take iste taradlo... ale aspom mu raz zacas nejaky poradca vysvetlil co trepe...
o 4 roky to bude jak s meciarom v 98 som si isty...
1. Je to politik, ktory ako prvy ma precvedcil, ze vie aj splnit (zatial) uvidime ze ako sa zachova o dva roky.
2. pred volbami som sledoval, tak kusok viac politiku a po vimenach nazorov z mikim som dospel k to mu, ze slovensko potrebuje vaznu zmenu. Den vo lieb som povedal: Verte alebo neverte fico to vihra. Vidime visledok fico je nas premier.
3. Co sa tika politiky stale sa najdu ludia, ktori budu nadavat na politikov, ze nic nespravili. Mam najradcej tych ludi, ktori nadavaju ale volit vôbec neboli len povedali: Na co ja pojdem volit nieko ho aby si nahrabal do vrecka kes
Povecme si narovinu, ze aj vy kebi ste boli na takych miestach, tak by ste sa iste ale iste nabalili cest vinimkam...
Zatial zne co nesial, ekonomika je nastartovana jak lokomotiva no on nepridava do kotla ale akurat ju nechava na neutrali a ide rozbijat kolajnice-vid zdanenie platu nad 54 000 ci kolko je to, novy zakonnik prace, ktory bude mat presne opacny ucinok nez ochrana zamestnanca, prave naopak zamestnavatelia budu menej zamestnavat. A najlepsie je ze Fico vykrikoval jak je nasa ekonomika vprdeli, hlavne ze mame rast HDP 7,9% , mena je pod 35SK za Euro co sice nie je dobre pre export ale splname maastritske kriteria. Inflacia je tiez nizka a nezamestnanost postupne klesa. A vdaka comu? Tym hnusnym reformam ktore mali byt neefektivne.
Najvacsia haluz je ze su tam sami kreteni vid Urbani a jeho slavne vyroky odskodnit lyziarske strediska, to kde sme preboha? Taktiez pan minister spravodlivosti je tiez pekny vtacik, zrusit specialne sudy aby sa tu mafia mala lepsie...
V minulej vlade boli aspon aky taky experti co sa tyka ich oboru: Miklos-financie, Kukan-zahranicne veci. Teraz je tam bordel.
A tie Ficove cool vylety do Lybie a pod. komunistickch krajin su ozaj vtipne, mozno uz tento rok pojdeme mavat na 1. Maja znova do ulic!
a)ide o NEbankovy subjekt - z toho dovodu niesu jeho vklady kryte
b)Ide o rizikovu investiciu... ak niekto veri 40% vynosu je prinajmensom nedomyslavy.
Ludia tam strkali peniaze pre vidinu rychleho a jednoducheho zisku.Stat nemohol nic v danom pripade robit. Ma zakazat kazdu s.r.o, ktora slubuje nesplnitelne.?
Ti ludia spravili volovinu, ze danemu subjektu uverili.Zevraj vlada by mala na odskodnenie klientov nebankovych subjektov pouzit sto milionov korun... to podla tv TA3 ... pri pocte 300-tisíc poskodenych by na jedneho pripadalo necelých 350 korún.../ pôvodne požadovali Ficovci 3,6 mld korun ... ked sa dostali k moci a zistili, ze peniaze sa nekotia sami od seba, rychlo zlavili ... /no ... takze sa musim spytat... neviem sice koho, ale musim :
Fico si odskrtne, ze jeden predvolebny slub je splneny...
že 350,- korun na osobu je srandovna suma, o tom ani nemusim hovorit ... / ja absolutne nesuhlasim ani s touto sumou /
takze cele to odskodnenie je jedna velka fraska, keby Fico tak sialene netuzil po premierskom kresle ...
Aj tych 100 mililnov by sa urcite niekde zislo ... pre detske domovy, opatrovatelske sluzby, rychlu zdravotnu pomoc - ale nie ... sluby treba dodrzat, vsak, pan Fico ?
Ste debilni ozaj - ale ja sa potesim az budete musiet sami platit vsetko co za vas platia fotrovci potom bude pre vas kazda koruna draha !!!! a najlepsie bude az skoci do vlady taky Mikino a spol nach vas vycucaju z majetkov ha
Sakul: Takze podla teba by mal byt kazdy podnikatel prevereny a ci nechce nahodou niekoho okradnut? Takouto perzekuciou by nechcel podnikat nikto. Inak jak hovori L.a. , to ze to bolo podozrive neznamena ze to mozu len tak zavriet. A nemali byt ludia sprosti ved take uroky to je do oci bijuca HOVADINA, nemali byt ludia taki sprosti. Tak im treba....
ako neodsudzujem ich... mozno aj ja by som tam vlozil cash, ale potom ziadat odskodne je hovadina... proste spravili chybu a za chyby sa plati...
teraz troska zahranicna politika ktora je uplne otrasna.Ujko si asi neuvedomuje ze nas sleduje europska unia.ved na kubanske velvyslanectvo oslavovat komunisticku revoluciu?kam toto speje...alebo zahranicna cesta do lybie...to tu uz mozeme rovno stavat vycvikove tabory pre teroristov. ale co uz komunista sa nezaprie..
a este njeco ma na nom stve...co sa ma co starat aku poistovnu mam.co ma on moze prepoistit?ved v ustave mam zakotvene svoje prava tak nech mi ich aj laskavo neporusuje a garantuje to cakam ja od statu...
a konecne k teme...podla mna zalezi aj na ucitelovi dejepisu co povie tym ziakom a ci si spravi aj pracu nad ramec...my mame skveleho profesora,ktory nam vsetko vysvetli a hlavne inak a viac ako je to v ucebnici...tak podla mna najat poriadnych ucitelov dejepisu takych co to bavi a nie kazdeho kto ma atestaciu na to lenze kde ich zohnat to je dalsi problem...tolko moj skromny prispevok
Fico je ďaľší extrém. Ale Ešte nikto zatiaľ presne nevie, kadiaľ povedú jeho cesty. Fico je plod nespokojnosti väčšiny obyvateľstva!!! Snáď najväčší prínos je môcť ísť do zahraničia, či študovať, čo by malo viesť k vyššej inteligencii obyvateľstva. Potom sa snáď niečo zmení. Je to na Vás - NOVEJ GENERÁCII, či sa nedáte zviesť nečesnostiam. Takéto nečesnosti tzv.demokracie je vidieť napr. v Rusku. Zamyslite sa nad tým! Ako vidíte, dokážu ovplyvňovať celé masy ľudí.