kamráti = skupina ľudí s ktorými človek trávi čas na základe rovnakých názorov, alebo záujmov
mumáci, klebetné babky, príživníci, klamári a iný odpad spoločnosti = skupina ľudí ktorá s človekom trávi čas pod zámienkou kamarátstva, ale v neustále rieši tvoje činy a hľadá zámienku ťa zraziť k zemi
vypocujem si nazor inych, teda tych, ktorych nazor ma zaujima a je mozne, ze v nejakej situacii moze zmenit moje rozhodnutie, ale urcite nerobim nieco len preto, ze sa to vsetkym paci... ak nieco robim, musim byt o tom presvedcena hlavne ja
@4 mozno prave preto ich nemam. Pride mi chore bat sa o to, ze niekoho stratim ak sa nebudem spravat ako sa mne hnusi ale jemu sa paci. Taky clovek pre mna nema cenu.
Som anarchokapitalista a vdaka tomu zazivam divne pohlady, niektori sa so mnou prestali bavit atd. Ano, robim to co chcem a je mi jedno kto si co o tom mysli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mumáci, klebetné babky, príživníci, klamári a iný odpad spoločnosti = skupina ľudí ktorá s človekom trávi čas pod zámienkou kamarátstva, ale v neustále rieši tvoje činy a hľadá zámienku ťa zraziť k zemi