O tomto lieku neviem , ale viem že určite pomáha ZINERIX (sú to antibiotiká na akné) , tiež som kedysi mávala problém s akným po zinerixe je preč odporúčam !
akoze pomaha ale je to hrozne svinstvo. Ak nemas nejaky druh co zjazvuje a akutne sa toho treba zbavit, tak by som hladal pricinu akne, najskor v potrave niekde bude.
ak myslis znieryt tak ten som uz mala a nepomahal jednine co mi zo vsetkoho pomahalo bolo duac gel, ale uz ani ten nechce pomahat, tak som z toho zufala, aj antikopcepciu belara som mala a ani ta nepomohla este sa mi zacali take bola pupence robit
Ja som brala Roaccutane asi v 15tich a zhruba celý rok, mala som hrozné akné, ostávali mi po ňom jazvy a nič iné nepomáhalo..tie tabletky sú fakt svinstvo na pečeň a podobne, hrozne to vysúša pleť, pery aj očné sliznice, ale treba to prežiť ja som to začala brať až dosť neskoro, tak mi ostali jazvy trocha, ale brat aj sesternica nasadili už od začiatku a ani nemuseli tak dlho užívať a teraz majú pleť úplne super
ono je to veľmi individuálne, na každého platí niečo iné .... ja som brala Zineryt, pomohol mi ... potom som prestala .... akné sa trochu vrátilo ale nič hrozné
@Natali95
Z vlastnej skúsenosti: najskôr choď ku kozmetičke na hĺbkové vyčistenie pleti, potom si kúp v drogérií alebo v lekárni nejaký kvalitný čistiaci gél na tvár (ja som si kúpila pred dvoma dňami od L'Oréal a je naozaj veľmi dobrý), a následne začni s liečbou. Ja mám dobré skúsenosti s antibiotickým roztokom Eryfluid, zo Zinerytom, s Duac gélom a užívam Zinok (kombinácia vlasy, pleť, nechty). A je veľmi dôležité si dôkladne (!!) vyčistiť pleť ráno a večer (s tým čistiacim gélom)
Nebláznite ľudia! Zverte sa do rúk dobrej kozmetičky a máte vystarané. Ja chodim do kozmetického salónu Zenbeauty. Odporučili mi chemický peeling a hlbkové čistenie pleti a nemusím brať taký sajrajt ako tie lieky na akné. Jediné miesto v celej BA kde som spokojná s kozmetičkou! Daj do googlu zenbeauty.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dakujem
Z vlastnej skúsenosti: najskôr choď ku kozmetičke na hĺbkové vyčistenie pleti, potom si kúp v drogérií alebo v lekárni nejaký kvalitný čistiaci gél na tvár (ja som si kúpila pred dvoma dňami od L'Oréal a je naozaj veľmi dobrý), a následne začni s liečbou. Ja mám dobré skúsenosti s antibiotickým roztokom Eryfluid, zo Zinerytom, s Duac gélom a užívam Zinok (kombinácia vlasy, pleť, nechty). A je veľmi dôležité si dôkladne (!!) vyčistiť pleť ráno a večer (s tým čistiacim gélom)