viete vlastne niečo o žitnom ostrove?? myslim okrem toho že je to chranena oblast .. niečo myslim čo sa tam nachadza okrem chranenych zvierat a rastlin?? ako myslim preco by mal byt pre nas potencialne zaujimavy??
Je to absolútna kravina a jediný kto na tom zarobí je OMV a Slovnaft . Financuje to SR takže sa na to poskladáme všetci ale užitok pre nás bude nulový . A iba v chorej hlave sa môže zrodiť nápad o tom , že by sa to malo ťahať cez Žitný ostrov ( zásobareň pitnej vody pre SR).
@pernik peniaze do statnej kasy za transport samozrejme..a urcite to nebude zanedbatelna suma..
...ja hovorim ano....niekde ropovod byt musi, tak preco nie prave tam...zasoba pitnej vody je ajtak v hlbke min. 100m hadam...takze to by som s tym az tak do suvisu nedaval...
ved bratislava chce bit mestky stat, a pokial viem, tak ten ostrov nelezii v bratislave inac...nechapem preco nieco, co sa tyka minima ludiii na slovensku, sa riesi ako najdolezitejsia vec na slovensku. ked sa bratislavcania stale stazuju na ostatnich, tak nech ostatnich nezatazuju svojimi....starostamy....lebo uz ma naozaj stvu , ze sprava dna na ta3-v bratislave prasklo vodovodne potrubie. alebo ide leto a zase ocakavam ze markiza da spravu dna-pri zakladnej skole v bratislave, nieje pokosena trava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Aké pozitíva to bude mať pre nás ľudí? Zlacnie benzín? Veľmi pochybujem.
Je to financované z našich peňazí, ale nemáme z toho žiaden úžitok, len negatíva.
obrovský zdroj vody.
@pernik peniaze do statnej kasy za transport samozrejme..a urcite to nebude zanedbatelna suma..
...ja hovorim ano....niekde ropovod byt musi, tak preco nie prave tam...zasoba pitnej vody je ajtak v hlbke min. 100m hadam...takze to by som s tym az tak do suvisu nedaval...
ak to je tých 100 metrov, tak stačí jedna havária potrubia... Pre tú ropu je tých 100 metrov ako nič...
a berte moj @18 z odlahcenim lebo naozaj nepochopim, preco v spravach dna davaju prasknute potrubie,alebo nepokosenu travu snad...mi to vysvetlite