poznám málo ľudí čo sa volajú ako ja, a sme furt strašne mimo z toho keď sa 2 rovnako sa volajúce vyskytneme v tej istej skupine/pri stole a pod
som to meno nemala rada, ale aj tak si neviem predstaviť meno čo by sa ku mne hodilo, takže mi to je jedno už. a nemám pocit, že by sme sa s menovkyňami niečím podobali. poznám jednu čo je ryšavá a nábožná, a jednu čo je bloňďatá, strašne kučeravá a hraje na saxík pravé opaky moje šecko
Veronika, je nas milion, nemyslim, ze by sme mali vela spolocneho. Nemam k nemu zvlastny vztah, ale nemam s nim ani ziadny problem. Rodicia ho vybrali ako kompromis, pretoze mama chcela Alicu, otec Janu a kazdemu z nich sa zdalo to druhe nepripustne, tak som V. zrejme po babke - esteze nie Bernardina po tej druhej
som Janka. A nepoznam vela Janiek iných ale tie čo poznam su v pohode. A moje meno nejak extra neriešim, je v pohode podla mna...A aj sa mi hodi celkom.
Poznám asi dve osoby s menom ako mám ja (už podľa nicku je zrejmé že Sabína) a obidve boli dosť svojské a nie len v tom dobrom Či to sedí aj na mňa k tomu sa vyjadriť neviem, ale som so svojím menom maximálne spokojná.
hej poznám dosť ľudí s menom ako mám ja.... ale podla charakteristiky mien na man sa skoro všetko hodí.... ale neviem na podaktoré holky s rovakým meno to nesadne ani zdaleka...
Mária - väčšinou kresťanky ved ako inač s takým menom, skromné,dobrý vzťah k deťom čo je tiež jasné,ich poslanie je byť matka radi sa vzdelávajú a robia práce s ľuďmi, málo sa dajú ovplyvňovať druhými, nie sú veľmi materialistické..poznám a väčšinou sedí, aj na mňa trošku
Lucia... nepoznám žiadnu inú čo by mi bola aspoň v niečom charakterovo podobná. Nemám problém so svojím menom, akurát že fungujem na prezývke a tou ma volajú snáď všetci okrem rodiny, takže si niekedy skutočne neviem prísť na meno
Volám sa po otcovi, Juraj. Cítim sa s ním dobre, ale dakedy ma ľudia čo ma poznajú tak menej nazvú aj Michalom neviem prečo, funguje to od ZŠ. Na to, že mená nejak ovplyvňujú "osud" človeka neverím. Každý si môže vybrať cestu životom, je cesta pýchy a cesta pokory. A vôbec to nemusím silno spájať s náboženským vierovyznaním.
A minule som si nechtiac vystrelil s kamarátok a kamaráta, mysleli si, že hrám v jednom div. predstavení. Boli tam, aj kyticu mi priniesli a ja nikde.
@georg21 si presny pripad mojho brata, aj on dostal meno po nasom ocinovi, Juraj. Preto je to krasne meno! Ta prihoda, mohlo to byt celkom vtipne, aspon is ich dostal do divadla, to je tiez dobry skutok
Miroslava...a nepoznám veľa ľudí s tým menom...myslím že sa mi absolútne nehodí,ale zasa lepšie ako Petra ktoré mi naši pôvodne chceli dať (nič proti Petrám)..radšej by som sa volala Miriam ako Miroslava
som Dorota. a nepoznam nikoho kto by sa tak volalal aj na škole som bola jedina aj na zakladke aj na strednej
Zo začiatku som nebola spokojna ale tak už mi je to jedno a zvykla som si je to nahodou zaujimave meno a malo použivane Sice sa da povedať aj škaredšie napr Dora.
ale keď sa povie pekne Dorotka tak je to pekné...mňa doma volaju všetci Doda
No povedala by som že moje meno je dosť populárne čo viem tak aj tu na B. je dosť dievčat s takým menom ako mám ja
A v mojom okolí ich je tiež dosť . No či sa podobame? Mám dve naj kamoški ktoré sa volajú tiež ako ja a myslím že sme si aj povahovo podobné. ale meno sa mi páči
Fest veľmi som chcela byť Monika, Avalon alebo Amelia. No naši majú zmysel pre humor a preto som Tatiana. Poznám jedného človeka s tým menom, moju mamu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A poznám len asi 2 osoby s mojím menom Ale obe sú... škoda reči
A som Katka
@cupcake007 klasicke slovenske mena su najkrajsie, ak mas pocit, ze je tvoje casto pouzivane, tak si precitaj ake mena davaju teraz detom
a ľúbim svoje meno a maminku za to, že mi také dala.
Simona je najtop meno!
som to meno nemala rada, ale aj tak si neviem predstaviť meno čo by sa ku mne hodilo, takže mi to je jedno už. a nemám pocit, že by sme sa s menovkyňami niečím podobali. poznám jednu čo je ryšavá a nábožná, a jednu čo je bloňďatá, strašne kučeravá a hraje na saxík pravé opaky moje šecko
A
hej poznám dosť ľudí s menom ako mám ja.... ale podla charakteristiky mien na man sa skoro všetko hodí.... ale neviem na podaktoré holky s rovakým meno to nesadne ani zdaleka...
A kedže mám dve mená, tak som si celkom istá že sa NIKTO nevolá ako ja lebo nikoho by nenapadla tak drbnutá kombinácia ako mojich rodičov
Ale hej, charakteristika mojich mien na mňa aj celkom sedí !
To meno sa jej nehodí.
Dobre, možno poznám ešte jednu, ale tá má málo rokov, takže to sa neráta.
Charakteristiku si radšej nepozriem, keďže mi každý hovorí, že Ty si taká Rebeka.
Ale ja im neverím.
ty si tiež Mária či??
ľudia hovoria, že sa mi hodí..ja to dajak neriešim..možno keď som bola malá, tak ma rozčuľovalo že darčeky k meninám dostanem pod stromček
A minule som si nechtiac vystrelil s kamarátok a kamaráta, mysleli si, že hrám v jednom div. predstavení. Boli tam, aj kyticu mi priniesli a ja nikde.
poznám asi 5 dievčat s rovnakým menom (jedna z nich je aj mamina sesternica, po ktorej som aj dostala meno) ..a či máme niečo spoločné? ..čo ja viem
Zo začiatku som nebola spokojna ale tak už mi je to jedno a zvykla som si je to nahodou zaujimave meno a malo použivane Sice sa da povedať aj škaredšie napr Dora.
ale keď sa povie pekne Dorotka tak je to pekné...mňa doma volaju všetci Doda
A v mojom okolí ich je tiež dosť . No či sa podobame? Mám dve naj kamoški ktoré sa volajú tiež ako ja a myslím že sme si aj povahovo podobné. ale meno sa mi páči
A som Monika
Ale poznám veľa ľudí s mojím pseudomenom ktoré si mýlia ľudia s mojim pravým menom a každý je iný takže si nemyslím, že by malo meno vplyv na človeka
Ja a moj otec sme kazdy inakši,takze neviem,ale to by som viac ludi musel poznat.
Meno som dostal tak,ze mamka mala tazky porod a zabudla ake mi chcela dat,tak dala po otcovi (ked som pocul vybet mien,tak chvala Bohu).
Neviem,ci sa mi hodi,al vedel by som si aj ine predstavit,ale premenovat sa nedam.
Dalibor
a mne sa nepáči moje meno!
ale moja spolužiačka bola tiež Peťa a nevlastná sesternica je tiež. a už asi nikoho nepoznám
a inak zacina sa mi to meno pacit... bolo na case
ale tak, Ivanka je super meno!