osobne nikoho takého nepoznám, ale viem že jedna moderátorka má rovnaký deň a mesiac narodenia ako ja a má tiež napríklad veľmi rada zvieratá a myslím že aj povahovo sme podobné.
najlepšie to spoznáš na dvoch iných osobách.. brácho sa narodil v rovnaký deň ako jedna moja spolužiačka... možno je to náhoda, ale sú celkom podobní..
19.10 a poznám asi 4 takých ľudí, ale neviem to nejako posúdiť lebo ich nepoznám až tak dobre a sú mi vekovo dosť vzdialení ale moja terajšia najlepšia kamarátka a najlepšia kamarátka z minulej školy sa narodili úplne v ten istý deň, možno aj preto som si s oboma tak rovnako sadla
prvy den na strednej som si rovno sadol ku da sa povedat mojej kopii - vyzeral podobne, rovnaky zmysel pre humor, najlepsi spoluziak...a hej, mali sme rovnaky datum narodenia
Každý musí mať svoju dvojičku! (Rofl) a spoznáme sa podľa dátumu narodenia! no hej aj mne napadla taká sci fi teória. Ale bolo by to fascinujúce, keby sa v jeden deň rodili deti s rovnakou povahou. nooo ja som svoju dvojičku dajme tomu našla ale je to chlapec, takže ešte hľadám. A nepoznám ho tak naozaj, iba sme spolu boli v skupine na VŠ chvíľku ( kým som tam chodila ) takže sme sa popridávali na fb navzájom všetci kvôli lepšej organizácii štúdia. Vôbec sa na mňa ani nepodobá, iná farba vlasov aj očí. Podľa mňa musí existovať niekto veľmi podobný s rovnakým dátumom ako mám ja. A poznám aj babu tu na B ale ona je o rom mladšia.
ja som mala spolužiaka na základnej s rovnakým dátumom narodenia, resp. naše maminy boli aj v rovnakej nemocnici a vedeli o sebe.. ale čo ja viem, ako niekedy sa nám stalo, že sme mali rovnaké desiate alebo také, čo si pamätám, ale to skôr náhoda a na prvom stupni sa mi páčil, ha ha, ale tak, možno čo si pamätám tak povahovo sme boli takí flegmoši obidvaja, tak je možné že niečo podobné tam je
Ja poznám dvoch ľudí s rovnakým dátumom narodenia, ako mám ja - jedného chalana a jedno dievča. S tým chalanom nemáme spolu nič viac spoločné, ale s tým dievčaťom sa vzhľadom veľmi podobáme
22.03, poznám len o deň staršieho chalana, kým sme boli malí, tak sme boli spolu každý deň, no potom sa odsťahoval, síce ho občas ešte vidím, ale naozaj neviem, či máme niečo spoločné ...a už poznám ľudí narodených len v okruhu môjho narodenia, nikoho presne vtedy, keď aj ja. smutné
poznam dalsich dvoch ludi narodenych vtedy kedy ja a zhodou okolnosti su to kamarati mojho frajera takze asi je rad v spolocnosti ludi narodenych 11.6.
no podla mojho nazoru maju iste spolocne charakterove crty spolocne ludia narodeni v rovnakom znameni zverokruhu, cize tym padom aj ti v ten isty den, inak neviem...
Justin Bieber sa narodil vtedy keď ja...ale nemáme nič spoločné, lebo ja som nič nedokázal, ja nič nedokážem, ja nie so slávny, ja sedím celé dni na FB a komentujem jeho fotky, nechodil som s najkrajšou americkou herečkou a speváčkou, ja som posratý hejter (CmuQ), nemám tehličky, nenosím spodné prádlo až na krku, nemám tetovanie, mám hrubý hlas, nenaspieval som song s Nicki Minaj, nie som američan, nemám SWAG, nemám SWAG HAIR....a takto by som mohol donekonečna pokračovať
Skôr sa podobám už viac s Keshou ktorá sa narodila tiež vtedy ako ja...napadá mi hneď 1. vec ktorú máme spoločnú....sme otrasní a nevieme spievať
Ja a dve moje spoluziacky na zakladnej skole nemame sice rovnaky datum narodenia ale narodily sme sa v rovnaky tyzden v rovnakej porodnici a dokonca nam povedali ze nase mamy lezal ispolu na izbe,potom uz spolocna skolka a ta ista trieda na zakladnej az do 9
Áno! Áno! Určite majú. Ja zhodounáhod poznám chlapca ktorý sa narodil 6.11. je to ten najsamúžasnejší človek akého poznám! Odvážim sa povedať že by som si s ním vedela predstaviť aj niečo viac ako kamarátstvo, keďže sa vo všetkom dopĺňame Je to fajn pocit mať niekoho podobného ako ty
ja poynám jedného chalana...a viem že jediné, čo nás spájalo bola jeho sesternica, ktorá je jedna y mojich blíykzch kamošiek a to, že nás uchvátil film Ako si vzcvičiť draka.
@lilmia Má v rovnaký deň ako ja a raz by som ju rada spoznala naživo, chcela by som vedieť, či mi je povahovo podobná
Inák nikoho, ale poznám asi 15 ľudí čo majú narodeniny v okolí môjho dátumu, takže pomaly všetko čo dostanem vtedy od rodiny rozflákam na darčeky pre iných
môj oco a mojej tety manžel (takže dvaja neznámi ľudia) sa narodili v ten istý deň, mesiac aj rok a aj v tej istej nemocnici. A myslím že majú veľa podobného
@ssnehulienka hm, je pre mňa nelogické pozrieť si tvoje cssko fúú, to som ani netušila, že je to reálne, že (TU) stretnem niekoho, kto sa narodil ako ja. Poznám asi miliónšestodeviedesiattisícdvadsaťôsmych ľudí narodených v rozpätí 9 dní od nás, ale nikto presne vtedy, ako ja!
Ja som narodená 9.2 poznám pár ľudí narodených,v tento dátum,ale neviem otom,že by sme mali niečo spoločné Skôr mám niečo spoločné s ľudmi narodenými o deň skôr ako ja
A ináč ja som 13.1. Poznám len chalana, čo je deň po mne a kamošku, čo je tri dni predomnou a ani jeden mi nepríde podobný so mnou :/ Nerpoznám nikoho v ten istý deň.
18.4. A jeden kamarat,no priatel spoluziacky sa narodil v ten isty den,pozname sa uz rok a ja som to zistila len pred dvoma mesiacmi sranda inak nikoho ineho nepoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
a ja 12.7., keby sa našiel niekto
ale aj tak najviac sa mi páčilo, keď kamošky kúpili ďalšej kamoške knihu, kde na prvej strane bol hlavný hrdina narodený tiež ako ja, čiže 17. 4
17.6.
Ja mám 8. 8. a poznal som asi dvoch ľudí čo mali rovnaký dátum.
samozrejme o pár rokov neskôr.
ale zo slávnych sú to Mária Terézia, Robert Pattinson, Alexander Rybak to neviem, čo s nimi mám spoločné
poznam jednu osobu a myslím že nemáme spoločné nič, možno tak modré oči
4.6
Skôr sa podobám už viac s Keshou ktorá sa narodila tiež vtedy ako ja...napadá mi hneď 1. vec ktorú máme spoločnú....sme otrasní a nevieme spievať
ja som 28 3 1988
Inák nikoho, ale poznám asi 15 ľudí čo majú narodeniny v okolí môjho dátumu, takže pomaly všetko čo dostanem vtedy od rodiny rozflákam na darčeky pre iných
A este mama mojej (inej) spoluziacky zo ZS, dlhorocna kamaratka...
A ináč ja som 13.1. Poznám len chalana, čo je deň po mne a kamošku, čo je tri dni predomnou a ani jeden mi nepríde podobný so mnou :/ Nerpoznám nikoho v ten istý deň.
Viem o dvoch holkach z birdzu.
Potom kamoškina babka.
Moja nevlastná prababka.
A spoločne veci asi žiadne,neviem