Prečo nemáme na našich školách roztlieskavačky alebo maskota školy? Myslím si, že na tých športových podujatiach by to určite podporilo hráčov a každá škola by sa mohla prezentovať pričom by už naše školy aspoň nepôsobili, ako bezduché väznice...
V americkych skolach je viac rozvinuty sport tzn. Na kazdej skole je niekolko timov ci sa jedna o futbal basketbal lacross a podobne a preto aj roztlieskavacky plniu akusi funkciu zmysluplnu...co som videl na slovensku tak tu sa na skolach sportu takto nevenuje a preto aj roztlieskavacky nemaju opodstatnenie existovat...iba ak v nejakej vyssej lige...
Iná kultúra. Práve som pozerala High School Musical 1 tam boli roztlieskavačky. Ale oni majú zas to horšie že sa učia úplne v prvý deň školského roka aj v úplne posledný a v našich školách to neprichádza v úvahu.
Idealne by mohli mat aj tie uniformy so skladanou suknickou a biele botasky, a chodit v tom po skole a samozrejme hlavna roztlieskavacka by mala byt stihla blondyna, ktora by mala mat za frajera kapitana lacrossoveho timu, ktory by mal mat min.180 cm, melirovane vlasy a dvoch nabitych kamaratov, ktori by pchali nepopularnych studentov do skriniek.
mne by toto nahodou nevadilo ... bolo by to take ozivenie ... ale na druhej strane suhlasim aj s tym, ze u nas sport nieje na vysokej urovni a nieto este na skolach ... ale zas mozno by to prilakalo divakov ... a ja osobne by som bola rada maskot ... kedze na roztlieskavacku som kus drevena
@5 hej, toto je blbe..su sice sportove turnaje, ale urcite by bolo lepsie, keby bola normalne nejaka skolska liga a hravalo by sa napr kazdy druhy tyzden..to by bolo fasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aby sa publikum pozeralo na neplnoleté sporoodeté dievčatá viac ako na zápas?
a hlavne, väčšina školských podujatí sa koná v telocvičniach, kde sú radi, ak tam natrepú hráčov, nie tak ešte roztieskavačky
vieš čo? zmeň to! dostaň sa do škosltva, alebo zaloť taký spolok alebo čo... nič iné ti nepomôže
a som rada...hentak by sa mohli polonahe piče v školach obliekať ešte polonahšie
Vo svojej hlave som stále na SŠ.
....
@5 hej, toto je blbe..su sice sportove turnaje, ale urcite by bolo lepsie, keby bola normalne nejaka skolska liga a hravalo by sa napr kazdy druhy tyzden..to by bolo fasa