Podľa toho pri čom. Ale zrejme myslíš na vzťah, takže práve riešim dilemu srdce váha rozum vie, srdce je naklonené k tej inej variante ako rozum. A vo vzťahu treba jednoznačne poslúchnuť srdce, inak sa asi cítiť nebude, láska sa nevynúti rozumom.
Rozum vie, že ma nekonečne miluje, no moje srdiečko to tak necíti a preto bohužiaľ, znovu niekomu asi spôsobím trápenie.
s rozumom, presnejšie mozgovou kôrou neocortex, lebo tam je centrum vedomia, v srdci sú len vrstvy, autonómka, pár navyše ciev...dnes nemám náladu filozofovať
radsej rozumom lebo ak je rozum normlany tak ak ide o veci ktore chce srdce a nie su v tom prekazky tak to rozum schvaly, ak rozum vie ze srdce by to chciet nemalo tak to zatrhne rozum je ako rodic pre dieta srdce
Hovori sa aj Ked nemate rozum, riadte sa srdcom....
Cim sa riadit ... rozumom hlavne. Kto ho ma v poriadku a rozumie, co je dobre a zle, nemusi nechavat srdce rozhodovat. Srdce na to nema tvar, nervove zakoncenia a neustale sa trieska. Srdce vie len bit bit a bit. Kdezto Rozum vie BYTE...
Srdce je len pracant za lacny peniaz. Ma vsetko pretrpiet, pretlacit, vsiaknut. Nic viac.. Uvazovat nim sa Rozumne neda. Je to smutne, ale zial je to tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Rozum vie, že ma nekonečne miluje, no moje srdiečko to tak necíti a preto bohužiaľ, znovu niekomu asi spôsobím trápenie.
vymenim svoje dvojkomorove +jedna predsien za trojkomorove+2 prediene az na okraj hrudnika!
cim sa riedim ja???ani moj rozum nevie! -takze je zbytocne aby som ti asi odpovedal!
Cim sa riadit ... rozumom hlavne. Kto ho ma v poriadku a rozumie, co je dobre a zle, nemusi nechavat srdce rozhodovat. Srdce na to nema tvar, nervove zakoncenia a neustale sa trieska. Srdce vie len bit bit a bit. Kdezto Rozum vie BYTE...
Srdce je len pracant za lacny peniaz. Ma vsetko pretrpiet, pretlacit, vsiaknut. Nic viac.. Uvazovat nim sa Rozumne neda. Je to smutne, ale zial je to tak.
tzn cit + troška rozumu