Mám neuveritelný problém s rukami, ktorý nie a nie vyriešiť. Sú tučné, teda hlavne v okolí paže a ramena. Celkovo môžem povedať že postavu mám štíhlu, aj tie ruky sú chudé len tie paže a ramená! Schudla som už 8 kíl vďaka ktorým teraz vyzerám aj som naoza
všetky cviky, ktoré robila v @4 sa dajú spraviť aj v bazéne bude to rozhodne prospešnejšie ako činky. Ak takú možnosť nemáš, postačia ti pol litrovky naplnené vodou, večer pred telkou alebo počas písania si na FB/Birdzi atp.
rozhodne s ľahkými činkami a veľa krát / opakovaní .. a celkovo je lepšie ak by si za ruky visela ako nimi niečo tlačila, Z fyziológie človeka, človek je prispôsobený viac na ťah ako na tlak .. to len také malé info, s ktorým sa nemusí každý stotožniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
rozhodne s ľahkými činkami a veľa krát / opakovaní .. a celkovo je lepšie ak by si za ruky visela ako nimi niečo tlačila, Z fyziológie človeka, človek je prispôsobený viac na ťah ako na tlak .. to len také malé info, s ktorým sa nemusí každý stotožniť.
cvičeniu zdar.