rytmus včera zabil, ako na chlapca v superstar vytiahol z vačku "horu" peňazí ako najväčší sedlák som myslel že aspoň nejakú zlatom vykladanú peňaženku vytiahne
Super star nesledujem ale pocul som ze si rytmus vitiahol vrtulnik pocas jedneho vystupenia je to uplna troska nech on vynde pred ludi a keby mu hento niekto spravil ktovie ako by sa ten cigan tvaril je to uplny chuj a sere si do huby uz len tim co hovoril v minulosti
Poloprofesionálne doňho pičujem, vďaka čomu mám posledné dva albumy celkom napočúvané :/ Príležitostne si ho aj zapnem na júťub, aby som mohla facepalmovať do rytmu.
A od štvrtka mi ide v hlave Život je boj od KF *headdesk*
nahodou skuste sa trosku zamysliet nad jeho textami
hudbu ma ppc
klipy ma best na SVK a CZ scene
takze je taky kokot ako pisete polovica z vas tak nema tolko love co ma
ukazal slovensku a cesku co je hip hop a dal ho na inu uroven v realnom zivote pochopite jeho texty niektore veci su odveci ale ma vela dobreho a realneho a album KRAL sa mu vydaril
@kepro co ti ebe ?Ved si sere do huby.Ano , stare KF sa dalo pocuvat,ale toto co predvadza teraz je sracka.A ze ukazal SK a CZ co je hip hop ?Maximalne tak dokazal tolko ,ze 13rocne deti ho pocuvaju namiesto popmusic,to je cele.Kedysi to bolo o hip hop a teraz je to jedine o prachoch.Pokial viem ,tak vies o SK hip hope dost malo na to ,aby si mohol povedat ,ze Rythnus je kral.Howg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak aj ja som si myslela že to píše o sebe, ale potom ma zdissol jeden že to "spieva" o bohu..
..kvak..
Ale iba po bozk na rozlúčku odtiaľ je to už piča.
Teraz ho počúvajú 12 ročné dievčatká pretože sa im nesmierne páči že každé druhé slovo čo vypustí z papule je vulgárne.
Rytmus je momentálne odveci kokot a serie si do huby.
normalne mi slza tiekla ked som toto cital
zase prehanam ale som rad ze nepodporujeme ciganov
..kvak..
A od štvrtka mi ide v hlave Život je boj od KF *headdesk*
hudbu ma ppc
klipy ma best na SVK a CZ scene
takze je taky kokot ako pisete polovica z vas tak nema tolko love co ma
ukazal slovensku a cesku co je hip hop a dal ho na inu uroven v realnom zivote pochopite jeho texty niektore veci su odveci ale ma vela dobreho a realneho a album KRAL sa mu vydaril