Nikomu som tento rok neželala šťastné sviatky, nechcem vyznieť ako nejaký veľký rebel, ale tento rok neoslavujem. Stromček sme mali, večeru sme mali, rozprávky pozerám... Ale žiadne darčeky ani žiadne blahoželania.
ja sama som nikomu nepísala, odpísala som im ľuďom, ktorí mi napísali, to úplne stačí nepotrebujem falošné želanie od nejakých ľudí, ktorí si celý rok ani nespomenú
Tusim to boli priblizne presne 2 ludia ale ani jeden kvoli sviatkom tedaaaa vlastne jeden ano tak nic
Ale co sa tyka vianocnych priani tak som dostala len jednu sms na ktoru som vlastne ani neodpisala
jedna taká, čo som ju rok nevidela, ani som o nej nepočula mi napísala, že šťastné a veselé, kedy ti môžem dať oznamko? ešte som neodpisala, dosť ma to prekvapilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Sama sa nikomu neozyvam, mam pici
Ale co sa tyka vianocnych priani tak som dostala len jednu sms na ktoru som vlastne ani neodpisala