+ rada: ked si ho dávaš dávaj si na každý milimeter pokožky, lebo potom ked si niekde nenanesieš budeš mať biele fľaky, ktoré nie sú veľmi príjemné s estetického hladiska
ja som skusala tri druhy zo všetkých som bola oranžová. takže odporučím najprv skúsiť len na nohy párkrát a keď to bude farba akú chceš ttttak až potom na celé telo
@shoesmaniac@alex458 a vy teda nie ste oranžove? lebo všetci čo poznám majú len takú skúsennosť O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. po 4x sa ukázala tmavšia farba
3. pri pravidelnom natieraní- mesiac a pol
4. » www.svetkrasy.sk/samoopalovaci-k...
+ rada: ked si ho dávaš dávaj si na každý milimeter pokožky, lebo potom ked si niekde nenanesieš budeš mať biele fľaky, ktoré nie sú veľmi príjemné s estetického hladiska
a samoopalovací? ak chceš vyzerať ako keby si mala vitiligo, tak skvelá voľba. Skús radšej nezakladať prijebané fóra a vylez von na slnko.
Na tvar mam sprej-Biodermu, stoji okolo 20e. Ale vidiet ho uz po prvom nanese. A vydri mi okolo 8 mesiacov.
Na telo je lepsi krem, ja pouzivam Baleu. Podla mna je najlepsi. Vidiet ho uz po 1 natere a vyzera prirodzene.
@shoesmaniac @alex458 a vy teda nie ste oranžove? lebo všetci čo poznám majú len takú skúsennosť O.o