Ahojte. viem, je tu tema, ktora rozobera uplny opak . Pytam sa vsak preto, lebo mamu chytila chudnuca mania... skusa hocijake diety, cita knihy a bla bla... take blbosti . avsak nasla som jej cigarety viem, ze to mozno znie blbo, ze "nasla som je
Mozno ano, ale raz ta to zabije...Teda takto...Ak budes fajcit a pritom aj sportovat (tym nemyslim posilovnu) tvoje pluca budu ciste a aj si vyformujes telo...Ale ak na to nemas cas...Radsej bud tlsta buchta ako zacat fajcit...
jj asi schudneš, ale budeš mať viac vrások jak maš teraz...a žlté zuby!a tiež hnusné nechty..teda neviem to šetko som pocula..ja totiž nefajčiim je to svinstvo
7. je to pravda a ktomu sa budes kazde rano budit s pocitom nechutnej cigaretovej chuti v ustach budes kaslat a furt to citit a potom v 40ke budes vyzerat ako vyzita strhana zumpa
heh, len aby ot bolo jasne, ja fajcit nechcem zacat fuj, e to hnus, a ako som napisala, cigarety neznasam... len som chcela vedi, ci ta moja mama sa k cigaretam vratila kvoli tomu ... dakujem za vsetky odpovede
to je co za blbost ze ked niekto fajci tak ze priberie ked raz niekto fajci tak radsej fajci ako je to cize namiesto toho aby jedol fajci takze je menej cize to ze briberie je blbost a to ci schudne je mozne
najlepsie sa chudne ak cvicis a pritom behas pri tom sa chudne hoci aj s cigaretami je clovek chudsi nezacinaj s nimi lebo sa tazko od nich odvyka a za niekolko kil hore dole ti to nepomoze fakt nie
to je individualne tabak ma aj kladne ucinky zvisuje sustredivost a potlacuje pocit hladu no nie na kazdeho to ucinkuje v rovnakej miere a lepsie je s tym nikdy nezacat clovek si tym kupuje svoju smrt na splatky ktore su financne velmi drahe ...
ach jaj.....to je riziko vyliecenych fajciarov....ze do toho zas spadnu....ale ak ti mam poradit...na co si sa vlastne vobec ani nepytala.....skus mamine tak jemne naznacit....ze o tom vies...a obcas cigarety pomahaju pri chudnuti pretoze ludom, ktori su v strese z toho, ze nejedia to pomaha ukludnit sa
a inak.....ak si jej nasla cigarety.....nepises ci boli otvorene abo zatvorene....ale mozno ich ani nezapalila.....len si ich kupila a potom sa prekonala
26. heh, ja vieeem , ze sa nema hrabat ludom vo veciach.... ale ked som jej krabicku nasla v kabelke (neviem ci bola otvorena... ale nasla som este jednu aj kedysi pred 2 mesiacmi a ta bola...) , tak som kukla aj do skrine ... a tam mala cele to balenie...teda nebolo uz cele, par krabiciek chybalo
Schdunes ak zacnes....stucnies ak prestanes.... Fajcenie zabija........ .. .... poskodzuje pluca....sposobuje rakovinu..zabija tucniaky.....a...a.. ,,kyselina,, ti pomayl spaluje aj mozog ... taq.....ked sa rozhodnes fajcit..taq..radsej vyfajci denne...ananas.. ....stym sa da schudnut tiez a stoji ta to menej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov