@drejka na slovensku , sme na slovensku a v parlamente je uz chvalený, čo to do piči tak komplikuješ! v tom zákone je to obsiahnuté a nebudem ho tu komplet celý asi citovať!
Dvojite obcianstvo schvalujem iba v pripade, ak bude ziskane sobasom.
Nie, ze clovek, ktory sa tu narodil v roku 1950, manzel/ka pochadza mu Slovenska a takyto clovek si teraz bude ziadat dvojite obcianstvo AKEJKOLVEK inej krajiny len preto, ze sa citi byt priklad tym Madarom.
Nepoznam znenie zakona (mohol by ho v skratke niekto nacrtnut), kazdopadne co nas slovakov do toho ake zakony prijimaju v madarsku? Vsetci vykrikujete ze madari sa miesaju do nasej politiky a vy robite presne to iste.
V zasade proti dvojitym obcianstvam nemam nic a sam by som chcel mat 2. Ma to len a len vyhody.
@drejka ake zasahovanie madarska do slovenskeho obcianstva? Ved slovakom ostane slovenske obcianstvo + budu mat aj madarske, tak kde je problem? Paranoja niektorych slovakov uz je naozaj na smiech.
@drejka ja hej ale zjavne ty nie. obcianstvo vobec nie je podmienene zitim v krajine ktorej obcianstvo vlastnis (alebo na co narazas?). to, ze maju madari podmienky na udelenie obcianstva take ake maju, je len a len ich vec. a nasa legislativa dvojite obcianstvo aj tak nezakazuje (moji stari rodicia maju tiez dvojite obcianstvo: SK-JAR), tak sa uz konecne vy hejslovaci spamatajte..
Samozrejme je pred volbami a politici vedia, ze sa na madarsku kartu chyti vela blbcov.. Nejde zas o nic ine ako o rozputanie vasni.
@drejka tak isto je dovod udelenia obcianstva narodnost. Tento zakon sa dotkne maximalne zopar madaronov ("slovakov" s madarskou narodnostou) tak na co okolo take halo?
Vidis a mna zas nezaujima ze tebe sa nepaci zakon, ktory nikoho neobmedzi, prinesie len vyhody a dokonca sa prijal v inej krajine.
Madari provokuju to je evidentne, ale tento zaostaly konzervatizmus, ktory brzdi nasu krajinu a vztahy z okolim mi uz pekne lezie na nervy. Samozrejme nebol by to sudruh fico a spol aby sa toho nechytili nerozduchali vasne este viac nez su.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nie, ze clovek, ktory sa tu narodil v roku 1950, manzel/ka pochadza mu Slovenska a takyto clovek si teraz bude ziadat dvojite obcianstvo AKEJKOLVEK inej krajiny len preto, ze sa citi byt priklad tym Madarom.
Takyto pripad neschvalujem.
Ste to, kde zijete, ste sucastou krajiny, v ktorej zijete. A za tuto krajinu sa proste kope a basta.
Dvojite obcianstva su hovadina.
V zasade proti dvojitym obcianstvam nemam nic a sam by som chcel mat 2. Ma to len a len vyhody.
Samozrejme je pred volbami a politici vedia, ze sa na madarsku kartu chyti vela blbcov.. Nejde zas o nic ine ako o rozputanie vasni.
Vidis a mna zas nezaujima ze tebe sa nepaci zakon, ktory nikoho neobmedzi, prinesie len vyhody a dokonca sa prijal v inej krajine.
Madari provokuju to je evidentne, ale tento zaostaly konzervatizmus, ktory brzdi nasu krajinu a vztahy z okolim mi uz pekne lezie na nervy. Samozrejme nebol by to sudruh fico a spol aby sa toho nechytili nerozduchali vasne este viac nez su.