caute...nemate nahodou nejake tipy na zdvihnutie sebavedomia...lebo mna to moje dost obmedzuje,stale len pozeram do zeme,nerada stretavam skupiny ludi...tazko sa zoznamujem a dokonca komunikujem...ale bola by som rada,keby sa to zlepsilo...tak dakujem za
ked som bola mensia bola som presne taka ista a tiez mi bolo ovela lepsie samej alebo s jednou dobrou kamaratkou ako vo vacsich skupinach ludi ale uz som na tom presne opacne,sice neviem ako sa to zmenilo u mna,co som robila alebo nerobila ale najskor sa to zlepsi ked sa budes co najviac s ludmi stretavat rozpravat atd sak kamosov urcite mas,na nejake diskoteky vybehnut,party atd hlavne sa ale zaujimat o tych ludi najlepsie je ked mate nejake spolocne nazory alebo hoby a uz to pojde lahko
uf...aj ja som bola taka...v nicom som si neverila, myslela som si, ze ma nikto nema rad a tak som sa aj spravala...ale mne dost pomohli kamosi... a potom, zacala som sa naplno venovat veciam, kt. ma bavia... a ked sa dostavi nejaky uspech, tak to sebavedomie dviha... pomalicky, ale predsa... a urcite mas nejaku vlastnost, cast tela alebo ja neviem...proste nieco, co si na sebe vazis, co sa ti na sebe pacis...a na to sa zameraj...
Sebavedomie sa nedviha lahko a uz vobec, neda sa to zo dna na den...ale nie ej to az take tazke, ked sa na to pozeram spatne. ale to uz sa prejavuje moje sebavedomejsie ja
a aby som nezabudla- aj ti najsebavedomejsi maju obcas chvilky, ked o sebe pochybuju...len sa to anucili nedavat tak najavo
ani ja som nemala nikdy nijako extra veľké sebavedomie....ale teraz si to už nevšímam....jedoducho aj keď sebavedomie nemám, pozriem sa do zrkadla, poviem si "aká si dnes pekná" a hneď mi je lepšie..keď ma nikto nepochváli pochválim sa sama...
My ti nepomôžeme asi tak ako to chceš.. začať by si mala predovšetkým sama od seba a to tým, že sa zamyslíš nad sebou.. máš dôvod byť taká utiahnutá?..Každý je z časti sebakritický, ale netreba to prehánať .. Ak máš kamarátku skúste ísť niekam do spoločnosti a skús sa zabaviť, netreba sa ničoho hanbiť.. je to len na tebe..
ja tiez nemam vela sebavedomia...a este mi k tomu dopomahaju,aj moji zobznovani spoluziaci...ale tak snazim sa to nejako prezit...a raz uvidia...@11 to vystihla...to treba z casu na cas spravit a bude ...ja na to vzdy sice zabudnem...ale to uz je ine
1. skus vela chatovat, a nerozmyslaj velmi co pises (najlepsie na osobnu komunikaciu)
2. uz nikdy nekukaj do zeme.. tam ziadnych chalanov neuvidis takze pekne zdvihni hlavicku a davaaaj pohlady do oci, usmevy .. toto zabera
3. skus si precitat nejake rady ako zbalit chalana.. (na serioznych strankach samozrejme)
4. ked ides po ulici .. skus vykracovat tak suverenne.. ale nie zas tak ako nejaka pipka vies tak ze "nicoho sa nebojim, ste mi ukradnuty (ale nie kazdy)"
Toto vsetko zabera.. ludia mozno ma odsudite ale najlepsi recept na zdvihnutie sebavedomia je tu
sebavedomie sa dá aj cvičiť.. skús takto.. vadí ti na sebe niečo? tak čo ti bráni to zmeniť... napr povedzme že baba sa sťažuje že je tučná... načo sa sťažuje? keby začne behávať niečo preto robiť bola by chudá a sebavedomejšia... atď aj keď napr ja som sebavedomý dosť aj keĎ mám rôzne nedostatky ale neriešim ich, bo to len deptá
tužidlo, sebavedomie a sebakritika majú veľa spoločného! jedno bez druhého nemôže existovať, inak ti buď vznikne úplne potopený človek, alebo nechutná karikatúra s vedomím dokonalého presvedčenia o všetkom, čo z neho vyjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Sebavedomie sa nedviha lahko a uz vobec, neda sa to zo dna na den...ale nie ej to az take tazke, ked sa na to pozeram spatne. ale to uz sa prejavuje moje sebavedomejsie ja
a aby som nezabudla- aj ti najsebavedomejsi maju obcas chvilky, ked o sebe pochybuju...len sa to anucili nedavat tak najavo
a k teme: takuto diskusiu som uz zakladala ja, takze sa skus mrknut tam
» www.birdz.sk/forum/sebavedom...
S niečim takým som problém nemala nikdy.
Ale, pravdou je aj to, že babské reči ma bohvie ako nezaujímajú a ani kamarátky mnoho nemám.
Ale mám kamarátov a s nimi je najlepšie chodiť do fitka.
1. skus vela chatovat, a nerozmyslaj velmi co pises (najlepsie na osobnu komunikaciu)
2. uz nikdy nekukaj do zeme.. tam ziadnych chalanov neuvidis takze pekne zdvihni hlavicku a davaaaj pohlady do oci, usmevy .. toto zabera
3. skus si precitat nejake rady ako zbalit chalana.. (na serioznych strankach samozrejme)
4. ked ides po ulici .. skus vykracovat tak suverenne.. ale nie zas tak ako nejaka pipka vies tak ze "nicoho sa nebojim, ste mi ukradnuty (ale nie kazdy)"
Toto vsetko zabera.. ludia mozno ma odsudite ale najlepsi recept na zdvihnutie sebavedomia je tu
Ja? ooo, ďakujem
tužidlo, sebavedomie a sebakritika majú veľa spoločného! jedno bez druhého nemôže existovať, inak ti buď vznikne úplne potopený človek, alebo nechutná karikatúra s vedomím dokonalého presvedčenia o všetkom, čo z neho vyjde
Bolo písané v súvislosti so zakladateľkou témy ...
To, že má nedostatok sebavedomia nevypovedá nič o jej sebakritike ...