Keďže som o tejto kvázy hre už nejaký ten čas počúvala, dokonca som videla aj taký študentský film a aj niečo na MTV o nejakom závislákovi, tak som si povedala, že si to vygooglim. Nuž a tam veľké tlačidlo stiahnuť, tak som klikla. Som úplný antitalent na
Ja som ju istý čas mal, ale moc ma nezaujala, už len kvôli pomalému vyhladzovaniu textúr Ale všeobecne je to stále o tom istom a ak si chcem užiť život tak si ho užijem v reále a nie virtuálne Takúto vec som tam zatiaľ nezažil, to bude tým, že by ma musela transportovať nejaká baba, ale zas zlatí sú tam ľudia jedna mi tam dala 2 doláre tak som sa vytešoval, ale bolo to len chvilkové a dal som to preč .
odporúčam vám si prečítať Snowcrash od Neala Stephensona (po česky to je Sníh). podľa tohto kyberpunkového románu (kde autor vlastne vymyslel Metaverzum) neskôr robili Second Life...
a hlavne je Snowcrash fakt dobrá vec na čítanie. a rozhodne zábavnejšie ako je hranie Second life.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja som skorej na stolove hry
a hlavne je Snowcrash fakt dobrá vec na čítanie. a rozhodne zábavnejšie ako je hranie Second life.
upravila avatara
a vypla som to
nenormálny bullshit
načo mať svoj virtuálny život, keď je to len strata času z toho skutočného?