Ahojte,chcela by som sa vás opýtať,že čo si myslíte o matematike v septime na gymnáziu,respektíve v treťom ročníku na gympli,pretože vrátila som sa z ročného pobytu zo zahraničia a teraz si to musím cez leto celé naštudovať sama,keďže som to zameškala,pre
tak neviem ako inde, ale u nás to bol tento rok masaker takže radšej si zožeň poznámky od spolužiakov a aj niekoho, kto ťa doučí, lebo je toho fakt veľa :/
v septime som mala jednotku z matiky JA, čo som bola trúba trúbavá z matiky večne, trojky som mávala hádam od kvarty. ono to ťažké nie je, podľa mňa ale nič nepokazíš tým, že si nájdeš niekoho na doučko, aspoň také občasné, vieš, keby nejaký zádrhel alebo tak.
ďakujem za rady ja som si zošity už pozháňala aj učebnice,tak uvidím ako sa mi zadarí a ako to pôjde....ale v maturitnom ročníku sa to bude aj tak opakovať,nie?
@ b0ng@ no ja z nej nerobim komisionalky,tie už som z 3 predmetov ukončila minulý týždeň a z matiki som nemusela robiť,ja len,že sa na ďalší rok chystám maturovať z matiki preto by som si ju chcela dobrať...
hm... tak tam boli postupnosti - to sa dá aj samo.. štatistika tiež, rovnako aj tieto zhodné zobrazenia.. no analytickú geometriu a vektorovú algebru si daj v každom prípade vysvetliť..
+ ak nemáš semináre ešte z matiky, tak si na tom celkom fajn.. my sme na seminároch preberali všetky funkcie a typy rovníc dosť na ...pppppíííípppp
tretiacka matika je lahká, ja som bol teraz v treťom ročníku.. mali sme pascalov trojuholník, binomickú vetu, kombinatoriku, nejakú geometriu ale už si nepamätám čo to bolo
ale da sa to naucit aj bez doucka ... ja som maturovala z matiky a to som nepreberala dve cele temy, ktore som si samozrejme aj vytiahla ... len si musis zohnat nekoho poznamky, idealne kvalitne, a da sa to ...
logaritmy, exponenc.rovnice, inverzne funkcie, postupnosti a neviem este co tam bolo..pre mna je matika dost tazka vzdy takze ti neviem poradit, to zalezi ako si natom s matikou ja by som sla rozhodne hladat ochotneho cloveka ktory by mi pomohol
@antigona93 ja som to mal tak isto pred dvoma rokmi, vobec nic som sa neucil cez prazdniny, z prvej pisomky som dostal 2, tak som myslel ze pohoda a potom som skoro prepadol na polroka ale mal som super ucitela a nasiel som si aj doucko a maturita uplne pohode potom... takze asi je treba len niekoho, kto ti to poriadne vysvetli a da sa to potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
+ ak nemáš semináre ešte z matiky, tak si na tom celkom fajn.. my sme na seminároch preberali všetky funkcie a typy rovníc dosť na ...pppppíííípppp
logaritmy, exponenc.rovnice, inverzne funkcie, postupnosti a neviem este co tam bolo..pre mna je matika dost tazka vzdy takze ti neviem poradit, to zalezi ako si natom s matikou ja by som sla rozhodne hladat ochotneho cloveka ktory by mi pomohol