Mna zaujíma či aj človeka po smrti je možné popŕhliť . Nie že či ho to bude bolieť ale že či sa mu na tele tak isto prejaví nejaká reakcia v podobe nejakých pupencov alebo niečoho ... dikes.
kks .... najprv ze sakra, o 4-tej rano co tu mele ... ale ked som sa nad tym zamyslel, tak docela zaujimava otazka
ja si osobne myslim ze nie ...ked odomre telo, tak aj nervy a nebude mat nejaku reakciu .. jedine fyzicky, ktoru povedzme tie ostre pichliace sposobili na pokozke ... (osobny nazor)
možné to teoreticky je , vraj už bolo pár prípadov keď po smrti rástli vlasy alebo že sa chlapovi postavil ale že to bolo len krátky čas po smrti ... prikladám aj link » magazin.atlas.sk/zdravie/telesne...
@bart987 To stým rastením vlasov, fúzov, nechtov je len optická záležitosť. Ich dĺžka zostáva rovnaká len koža sa stenšuje kvôli vysychaniu takže to vyzerá ako keby rástli. Ale je to maximálne 1-2 milimetre u nechtov možno trochu viacej.
@dratenakefka určitú dobu pravdepodobne áno, keďže ide o chemickú reakciu, takže kým sa chemikálie v tele ktoré sa na nej zúčastňujú nezačnú rozkladať, tak sa bude daná reakcia stále odohrávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja si osobne myslim ze nie ...ked odomre telo, tak aj nervy a nebude mat nejaku reakciu .. jedine fyzicky, ktoru povedzme tie ostre pichliace sposobili na pokozke ... (osobny nazor)
Podľa mňa môže byť, nebolo by zlé zistiť to...