ked muz si nevie najst pekne dievca je uz zufaly co ma robit ani za peniaze nechce ist ziadna a pekne baby sexuju zo zobrakmi zadara a s devkou sa bojim co s tym najdem peknu studentku je to normalne
no podla je to normalne ...aj sex so zvieratami je pravdepodobne normalny, alebo hocico na co si pomyslis...len mame nejake spolocenske normy ktore nas tlacia aby sme dostali skatulku "normalny", ostatny "normalny" do nas nehadzali kamene a deti nevykrikovali v krdloch ze uchyl...neber to tak vazne a maj sa trochu rad
Miklosh vidim ze si len nedohoneny opusteny 31 roncy "muz".
Ak mas zenu a nieco taketo hladas tak si len ubohy kaar.
Ak si pekny najdes a mas trocha love, pekne handry a auto, najdes si taku aj na diskoteke.
Ak si neni pekny, je troska chore liecit si svoje komplexi na tomto diskusnom fore. Nemysli si ze nejaka pekna holka co nerobi kurwu stebou pojde len tak za peniaze Si asi spochabel.
Ak ak chces nejaku studentku skus si napriklad kupit avizo na zadnych strankach mas plnu picu takych studentiek na privatoch, ziadne audiotextove cila
...ale vazne. Hlavne ziadnu paniku, musis byt aktivny, ale nie az prilis a nieco sa ti isto podari splasit. Hlavne si uvedom, ze ak sa na teba nelepia tie naj sexi kozate baby, treba trochu spustit latku a skusat dalej. Tento postup opakuj az do uspesneho konca
podla mna je to zufalost kazdy chalam ma dost samru na to aby mal babenku nie sice pamelu anderson ale to predsa neva len fest lovaty kudusi si kupuje baby za prachy ale samozrejme je to chyba dievcat ked ma niekto prachy a pekne auto ma aj pekne babenky proste zeny letia na peniazxe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak mas zenu a nieco taketo hladas tak si len ubohy kaar.
Ak si pekny najdes a mas trocha love, pekne handry a auto, najdes si taku aj na diskoteke.
Ak si neni pekny, je troska chore liecit si svoje komplexi na tomto diskusnom fore. Nemysli si ze nejaka pekna holka co nerobi kurwu stebou pojde len tak za peniaze Si asi spochabel.
Ak ak chces nejaku studentku skus si napriklad kupit avizo na zadnych strankach mas plnu picu takych studentiek na privatoch, ziadne audiotextove cila
Good luck.
Keep us informed.