Mám 17 rokov a som s priatelom už pol roka, chceli by sme skúsiť sex. No ja mám obavy, že som tam dole veľmi úzka, pretože ja mám len 163 cm a som veľmi drobná, priateľ je vysoký vyše 195cm /domyslite si ostatné rozmery/ Dievčatá, ako veľmi vás bolel p
to na to mas nejaku konstantu 1 ku 10 alebo co do pice? jako ked ma niekto 200 cm vysku tak ma 20 cm cicinu? a ty ze mas 17? alebo 19? a nevies nic o chobote? ty si asi blicovala cely 7. rocnik v skole alebo ti to nedovoluje tvoja viera... neboj len ta narazi a o 9 mesiacov pojdes kocikovat lebo take natvrdle ako ty nic nevedia...
boze ved normalne ked ta to bude boliet, tak mu povies. je to tvoj frajer, neboj sa s nim komunikovat, snad je natolko chapavy, ze to bude robit obozretne a ohladuplne a ze sa bude snazit, aby si si to co najviac uzila
nezáleží natom či je chudý vysoký atď to od toho vôbec nezáleźí .-)...ale 17 ročnú pannu som už zopár rokóv nevidel to ešte také existujú ? panny sú ako draci tie už dávno vyhynuli
@lerion tak takéto reči ma už vážne vytáčajú! to akože podla teba a väčšiny ostatných by baba mala mať sex uz v 13-14 rokoch?? alebo čo?? môžem jebať túto dnešnú spoločnosť!!! FUCK!!
@skellington666 v pohode .) aj mna to stve ze svet je uplne iny nez by som si ho predstavoval ked uz spavaju tak nech aspon nepodvadzaju a neklamu atd nech si len uzivaju ale ked este aj lasku slubia a potom sa vyspia s inym to nieje dobre .)
kokso ja .. chuderu,jak ju tu zdrbávate ,jak sirotu ale no uznávam taktiež ma rozosmiala tá ..veta ,čo aj vás. ale no ..ved tak to sa stáva,že človek nevie ,ale dievča počuj ...ked toto nevieš,že to nezávisí od výšky muža,tak radšej prepána nemaj nič s nikým ...lebo to dopadne strašne
Hmm... áno. radšej sex neskúšaj. A vlastne sa s ním rozíď s takou medzerou medzi vašou výškou to proste nemôže klapať. Ihneď sa s ním rozíď. A cez SMS-ku!!!
O moje panenstvo prisiel v 14 s kamaratovou 30 rocnou mamou ... viem asi vas teraz napadne aky kokot hajzel spina alebo nieco podobne ale jedno vam poviem bolo to po pici bolo to jedinecne a ta zena ma nieco do seba ... po mojej prvej ozajstnej sexualnej skusenosti po tych vsetkych kadejakych zajeboch a podobnych hier sa vo mne prebudilo sexualne zviera milujem sex ! robil by som to kludne stale keby nemam ine povinosti ... od mojho prveho sexu az do kym som sa pred 16 prvy a asi aj posledny krat zamiloval som mal este par kadejakych zazitkou po chatach a podobnych prilezitostiach ale sex s laskou je nenahraditelny ! no bohuzial uz si taky asi neuzijem lebo kazdy kto s vas bol naozaj zamilovany a mal dlksi vztah nez 2 roky sa dlho s rozchodu spametava ... nuz aj taky zivot byva ... trvalo mi dlhe 4 mesiace kym som dostal zase chut na sex ... ale tie ubehli ako aj dalsi rok k tomu a zase milujem sex a uzivam si ho na plno aj ked sme kazdy jedinecny a vnimame svet inak mame toho vela podobneho takze najprv sa opytajte sami seba ci sa chcete zamilovat a potom trpiet alebo si chcete len uzivat ci si uz vyberete jedno alebo druhe oboje je spravne tak ja len tolko ... vela stastia vam prajem a nemajte strach z nicoho ... nehajte strach bat sa vas
ako tu citam ako sa strasne zubrienky boja ze to bude boliet tak ma napadlo zozente si phoper zmierni bolesti a zvysi chut hlavne nech su vasi partneri aspon prvych 20 minut nezny potom to moze zacat natvrdo
@00wonderamanda Hmmm Ďalšia bájkárka čo vybehla z rozprávkou o operácii vaječníkov kde podla tvrdení nemôže mať sex... Keď toto počujem svrbí dlaň bývala mi tiež tvrdila že je po operácii vaječníkov a že dlhé roky nebude sex ale na šírave jebala s kade kým prestante si už také rozprávky vymyšľať boha.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
pomylil ma @6
este nejake otazky ktore by si vo svojom veku mala davno vediet?
čo má povedať ona?
ale čo ti mám povedať: keď sa bojíš, tak nesexuj a nikdy nezistíš, aké to je, lebo si drobná
a bolel. lebo ho mal ako 7decku vodky
@side3
dal som si na chuja chustku,
lenze Zuzka pica uzka,
zostala jej v pici chustka.
Su caje co su naozaj priliz uzke a sexu sa vyhybaju chudery
Ale vsetko sa da rozcvicit Vagina sa prisposobi rozmerom penisu nech su akekolvek, vynimajuc extremy samozrejme
A napíš o tom blog pls.