čítala som jeden blog ktorý ma dosť zaujal bolo v ňom niečo také že každý človek robí volačo šialené alebo zvláštne a nikomu inému to nepovie napríklad či to je, že celý týždeň počúva tú istú pieseň a sníva a vidí sa niekde vo hviezdach, aj keď priznaj
najviac snívam cez deň, vidím a vediem vnútorné rozhovory s ľudmi ktorých som zatial nestretol a možno ani neexistujú, nerád chodím cez miestonosť v ktorej je úplna tma (vždy keď prechádzam tak postupne zapínam a vypínam svetlá v izbách za sebou), najradšej sa prechádzam sám alebo v tichosti pričom neustále nad niečím rozmýšlam alebo si niečo predstavujem, pritom ak sa prechádzam s niekým tak som radšej ak chodíme v tichosti, nevadí mi trápne ticho ktoré za trápne nepovažujem, nedokážem alebo nechcem chodiť po koberci alebo podlahe bez ponožiek , neustále či už v snoch alebo reálne niečo hladám, niečo čo by mi ukojilo moju mysel a označil by som to za dokonalé (pretože som velmi velký perfekcionista-aj keď to viem kontrolovať) a určite je toho ešte vela ale nenapadne ma to ...
-neznášam keď sú v miestnosti v ktorej som otvorené dvere, alebo je v noci vytiahnutá roleta. Mám pocit že ma niekto špehuje
-keď si predstavujem ako niekoho zbijem tak si hryziem do ukazováka
-pozerám piesne,filmy a seriály, ktoré sa mi páčia aj sto krát za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
-neznášam keď sú v miestnosti v ktorej som otvorené dvere, alebo je v noci vytiahnutá roleta. Mám pocit že ma niekto špehuje
-keď si predstavujem ako niekoho zbijem tak si hryziem do ukazováka
-pozerám piesne,filmy a seriály, ktoré sa mi páčia aj sto krát za sebou