Moji spolubývajúci sú presvedčení o tom, že myšlienka má takú silu ako gravitácia. Všetko na čo intenzívne myslíš a snažíš sa o to, tak sa ti to stane či už negatívne alebo pozitívne. Má to určite niečo do seba. Teda aspoň ja si to myslím. Jožko, ktorý je
vy mi asi nerozumiete. ja o tom nie som 100% presvedčená, že to funguje a že je to tak. ja som sa len pýtala na váš názor, že čo si o tom myslíte, aký postoj k tomuto máte.
niečo pravdy na tom určite je a keďže ľudia využívajú len nepatrné percento kapacity mozgu, nemôžeme vylúčiť, že by sme myšlienkami dokázali ovládať náš "osud"
funguje to na 100%.. uz dlhe roky sa tym riadim a mam sa presne tak, ako chcem... Ti co myslia negativne, robia za pasom za 3 stovky mesacne, maju skarede zeny a smrdia im nohy..
No môžem povedať že v mojom prípade to tiež funguje... nemám síce prácu kde zarábam milióny ale mne to stačí a som spokojný... mal som krásnu priateľku síce teraz už nemám je to týždeň čo sme sa rozišli ale kebyže ju chcem tak ju dostanem. Správnu techniku nato asi nemôžem nejak vyjadriť ale niečo také ako nemyslieť na niečo konkrétne myslieť iba nato že chceš byť šťastná mať pohodlie tak to by mohlo fungovať a optimizmus je základom šťastného života...
@atep teoreticky ide o to, že si niečo ako keby objednáš z netshopu a keďže vieš, že je to už na ceste, tak na to môžeš spokojne zabudnúť/tešiť sa na to. ale nečakať to. to je základ. ono je to hra. celý čas sa musíš baviť, myslieť pozitívne, byť dobre naladený a väčšinou sa ti to splní, keď to budeš najmenej čakať alebo si to ani neuvedomíš, pretože to vyplynie ako výsledok nejakých udalostí, ktoré sa medzičasom stanú. mám to overené pri množstve vecí, ale po niektorých túžim až priveľmi a uvedomujem si ich každú chvíľu ako nedostatky a preto sa neplnia.
Tvoji spolubývajúci asi pozerali secret Ja osobne som toho názoru že ak niečo veľmi chceš je pravdepodobnosť že toho aj dosiahneš, teda mne to tak funguje a každé chcenie má pôvod v nejakej myšlienke a každé chcenie je myslenie na to čo chcem... Takže tak
tak s pozitivnym myslenim sa urcite dalej dopracujes skor sa ti bude darit vyzaruje to steba inkak hladis na veci ked uz nieco chces pozitivne myslenie a pracovat na tom aby si dosiahla to co chces je samozrejmost aj ked zalezi o co ide a ci je za ciel nieco co dokazes aj zrealizovat =D za uspechom ci uz to je cokolvek stoji urcite viac veci nie len pozitívne myslenie.. napriklad ze sa mu dari podpora zo strany jeho priatelky, štastie, typu cloveka, jeho schopnosti.. atd =P jedno je šak jesné chcieť nestačí mno ked nieco velmi velmi chces tak to aj dosiahnes =D si myslim.. h
ja som čítala,že keď viac ľudí myslí na to isté (napr. pri nejakej katastrofe dúfajú,že všetko dobre dopadne alebo,že sa to zlepší) tak sa to aj zlepší a to je fakt ... aspoň myslím
jasi myslim ze to funguje.. ale niesom si ista uplne.. ale ked ja posluziacka tak mysli pozitivne a robila nieoc preto a chcela riadny fotak a fakt ho dostala od rodicov a este ja presne ten co chcela.. tak neviem.. ona otmu tak moc veri.. a tsalemi hovori nehc mylsim pozitivne! a ze ziadne NE! ..ale ked mylis pozitivne tak to vychadza celkom.. ..tazke budem votm pokracovat
Ale každopádne fígeľ je v tom že ako ty máš myslieť pozitívne, baviť sa a mať radosť ked okolnosti ktoré sa okolo teba dejú tak nenaznačujú to aby som sa bavila...?
Ale mne nejde o to aby som si silou myšlienky privolala nejaké materiálne veci ale mne ide o to nemateriálne a viac podstatné a aj ked na to myslím tak veľmi to nedostávam :/
@atep ono je to 80:20 a verím tomu, že to funguje na 100%
veď o to práve ide. vymysli si, čo ťa urobí šťastnou hneď teraz. pozri si nejaký film alebo si pusti hudbu, proste čokoľvek a zároveň si napíš zoznam vecí, ktoré ťa spravia dokonale šťastnou neskôr. a ak máš teraz nafigu náladu, tak sa sama seba spýtaj, prečo vlastne, zapíš si odpoveď a možné riešenia a nakoniec si povedz, že na to celé kašleš a že je to blbosť a že si šťastná. a budeš šťastná instatne. len tomu musíš sama uveriť a sama chcieť. chvíľu to bude možno póza, ale aspoň budeš správne naladená, začnú sa diať tie veci, ktoré chceš a ktoré si želáš. sila pozitívneho myslenia. ja som na to kápla v apríli tohto roka a veľa vecí sa odvtedy zmenilo
moja krsná tomu verí :s možno to je aj pravda.. v škole to funguje. Dopredu myslím na to aký bude test ťažký a dá nám 50 otázok :s a keď myslím na to źe bude test ľahký tak ho zvládnem ľavou zadnou takže ja na to vlastne verím tiež
@thatzooey No toto znie zaujímavo...skúsim to teda, ale niekedy sa môžem cítiť na figu a ani neviem príčinu a tou príčinou môže byť puberta len ja si to neuvedomím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
boze deti kde na to chodite...tak nech ide jozko hrat poker a nech silno mysli na full house a uvidis ako hned prehra firmu aj priatelku...
Ale každopádne fígeľ je v tom že ako ty máš myslieť pozitívne, baviť sa a mať radosť ked okolnosti ktoré sa okolo teba dejú tak nenaznačujú to aby som sa bavila...?
Ale mne nejde o to aby som si silou myšlienky privolala nejaké materiálne veci ale mne ide o to nemateriálne a viac podstatné a aj ked na to myslím tak veľmi to nedostávam :/
veď o to práve ide. vymysli si, čo ťa urobí šťastnou hneď teraz. pozri si nejaký film alebo si pusti hudbu, proste čokoľvek a zároveň si napíš zoznam vecí, ktoré ťa spravia dokonale šťastnou neskôr. a ak máš teraz nafigu náladu, tak sa sama seba spýtaj, prečo vlastne, zapíš si odpoveď a možné riešenia a nakoniec si povedz, že na to celé kašleš a že je to blbosť a že si šťastná. a budeš šťastná instatne. len tomu musíš sama uveriť a sama chcieť. chvíľu to bude možno póza, ale aspoň budeš správne naladená, začnú sa diať tie veci, ktoré chceš a ktoré si želáš. sila pozitívneho myslenia. ja som na to kápla v apríli tohto roka a veľa vecí sa odvtedy zmenilo
A tebe to funguje?